מאמר חדש על יוגה שיכול לעניין אתכם

סטיוויה

New member
../images/Emo45.gif ומספר הערות בונות

-לגבי ספרות מומלצת,כדאי כן לתת כמה מקורות ולציין את המגבלות בלימוד מתוך ספר. ההנחה צריכה להיות שתרגלים שרוצים להתעמק באמצעות ספרות,יכולים לעשות כך. -לגבי הוראת יוגה יש קורס מורים בשיטת איינגר יש קורס מורים של אישיטווה יש קורס מורים של מכללת רידמן שמכשיר בסופו של דבר להוראת יוגה תראפיה בשיטת פול הארווי

אשמח לפרטים מדוייקים על הקורסים

שכתבת, ואכניס אותם בשמחה למאמר
בעניין המגבלות בלימוד מתוך ספר, זה מפורט בפרק "לימוד בבית"

סטיוויה

New member
אוקיי

הקורס של רידמן מפורט באריכות באתר מורי היוגה www.ishitva.com שם יהיה פירוט על הקורס שלהם ולגבי איינגר נדמה לי שיש באתר שלהם.אבדוק.

סטיוויה

New member
איינגר

כדאי לברר עם נעה צוייג האם היא עדיין מכשירה מורים בשיטה יש גם משהו במרכז בנווה צדק

סטיוויה

New member
ושכחתם גם את הקורס של אודי בילו

בבריגהו יוגה בביה'ס שלו "הצליל הפנימי". זהו קורס שמעבר להכשרת המתרגל להוראת יוגה לאוכלוסיות רגילות.מכשיר את מוריו לעבוד עם אוכלוסיות מיוחדות. <סטיוויה עשתה מחקר הכנה מקיף ביותר לגבי בתי ספר להכשרת מדריכים>

Sambodh Rana

New member
מאמר מעולה ../images/Emo13.gif

ויש לי שתי שאלות 1. פלטפוס איך אפשר לפתור בעיה קלה של פלטפוס? אסאנות עמידה כמו טדאסאנה , אקא-פאדה אסאנה וכו'? 2. עבודה אירובית ביוגה יש עבודה אירובית גם בקומבהקות ארוכות. כשאתה עוצר את הנשימה עד הקצה, הגוף נכנס למצב של "סטרס" (למרות שהמטרה היא לא להכנס) ומכריח את עצמו להשתמש בפחות תאי חמצן, מה שמעלה את היכולת האירובית שלנו. בד"כ אני לא מנתח את היוגה לפי אלמנטים של קינזיולוגיה וכימיה, כי זה להחמיץ את המטרה, אבל שימי לב לזה. תודה על המאמר!!

תודה

ובעניין שאלתך על הפלטפוס, יש על זה תשובה במאמר. בגדול, עבודה נכונה של כף הרגל, השתרשות של כריות כף הרגל, הרמה של הקשת מעלה ופריסה של הבהונות עוזרת מאד לפלטפוס.

למעלה