מאמר חדש פורסם ב- nrg

noname20000000

New member
כתבה מצוינת כמו תמיד.

רק אני לא מבינה את המוח של המגיבים המטומטמים האלו. זה פשוט מצחיק איך הם לוקחים את הדברים הפשוטים ביותר ועושים מהם חתיכת צחוק.

Majestic12

New member
תודות...../images/Emo45.gif

חלק מהתגובות שם מטומטמות, מהסיבה הפשוטה - אין לאותם מגיבים שום דבר לומר נגד הכתוב, ואין להם שום תשובה למה שהועלה שם. אם היו להם תשובות ענייניות, או שהיו מבינים בכלל על מה מדובר מילא. התגובות מעידות על כך שפשוט אין להם אפשרות לסתור את מה שנכתב, ולכן נוח יותר לקלל להשמיץ או סתם לכתוב שטויות.

Gilliana

New member
אני רק רוצה להגיד חנן... ../images/Emo13.gif

שהגבתי ל-Noname לפני שקראתי את תגובתך שלך וראה זה פלא, כתבנו בדיוק את אותם הדברים רק בשינויים קלים של נוסח.

Gilliana

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ודווקא לי יש הסבר להתנהגות המגיבים - מכיוון שאיו להם יכולת להתייחס לעובדות המדעיות (מחוסר הבנה והתמצאות כמובן), הרי שלא נותר להם אלא לקחת את החלקים המעטים שהם חושבים שמובנים להם פחות או יותר ולהשתמש בהם באופן נואש ומעלה גיחוך ולו רק כדי להראות שהם מגיבים. כמה עצוב שהם לא מסוגלים אפילו להבין שהם עושים צחוק רק מעצמם...

AdminWeb

New member
רוב המידע הוא ישן ואינו מחדש דבר

ידוע על מספר כלי טיס מתקדמים בעלי אופי של הנעה אלקטרו מגנטית שיכולים לטוס המהירות האור,לדוגמה כלי טיס בשם nazidisk, עוד דוגמה לכלי טיס מאוד מתקדם בשוק הבין כוכבי: External Combustion Pulse Detonation Engine Aircraft כלי טיס מאוד מתקדם בצורת ואתם מכירים אותו מכמה סירטונים אחד מהם זה סרט שצילמו אותו במקרה במגדלי התאומים. אין לי בעיה להוסיף עוד מספר דברים חדשים לכתבה ההיא. אבל טוב לדעת שלפחות יש מי שכותב על תחום פיתוח הטכנולוגית המטוסים בעולם ומטוסי הקרב העתידים, אגב אותם המטוסים משתיכים לפרויקט מלחמת כוכבים, משנות ה70 וה80, אז עדין הטכנולוגיה אינה מספיק מתקדמת. אגב לא כל מטוס חדש שעבר את מהירות ה-9/10 מאך הוא פרי פיתוח טכנולוגית חוצנים, אני מכיר כמה חברות בעולם שמפתחות טכנולוגיה ברמות שפעם רק המדע בידיוני היה עוסק בזה, והיום זה מציאות חייה. זאת דעתי בנושא הנ"ל כתבה נחמדה מאוד רק חבל שהמידע אינו עדכני.

Gilliana

New member
מצטערת לאכזב אותך...

... אולם כלי הטיס שאתה מדבר עליהם הם נכון לעכשיו בגדר תאוריה בלתי מוכחת בעוד קיומם של המטוסים בהם אנו עוסקים בכתבה הוכח זה מכבר. הסרטון במגדלי התאומים אגב, מזוייף. המידע אמנם אינו חדש אבל תתפלא לשמוע שבארץ ניתן לספור את האנשים המודעים לו, על כף יד אחת.

AdminWeb

New member
זה מעבר לתאוריה זה יותר מעשי ../images/Emo13.gif

ישנו סירטון שאינו מזויף והוא אמיתי ואני ראיתי אותו עוד בשנת 2000 לפני הפיגוע בתאומים, הוא לא קשור לפיגוע בכלל!. מדובר בסרטון קצת שבו רואים ממסוק את אותו כלי טייס עומד במקום ליד אחד המגדלים ולפתע פשוט נוסק לשמים, בצורה מאוד מוזרה, על פי ידיעתי ממקורות נאמנים סרט זה אינו מזויף וממש אמיתי. ואגב הכלים שכתבתי את שמם אילו כלי טיס פעילים שישנם הרבה דיווחים ברחבי העולם אליהם.

Majestic12

New member
אנחנו מדברים על אותו סרטון

למרות שאני מאד רוצה לקוות שהוא אמיתי, הרי שבעקבות חומר שקראתי על ניתוח הסרטון וגם לאחר שראיתי אותו אינספור פעמים - אני לא בטוח שהוא אמיתי. גם האתרים החשובים בעולם לחקר עבמי"ם, מתייחסים אליו בספקנות. אמנם לא הוכח כי זהו זיוף, אך איני פוסל זאת...אותו שובל אדים (ככל הנראה) מעורר תהיות; רעש הנסיקה מעורר תהיות; העובדה שהמצלמה זזה למיקום החדש של העב"ם עוד לפני שזה הגיע לשם מעורר תהיות; העובדה שאין עדויות מהימנות על עדים נוספים שראו את העב"ם פרט לאנשי המסוק מעורר תהיות...וכ"ו

AdminWeb

New member
הסרט שראיתי הוא קצת שונה מהסרט

ישנהם שני סוגי סרטים לאותו קטע סרט..הסבר קצר: אחד הוא בעל סמפר תוספות כמו רעש ברקע וזווית צילום נוספת, והסרט השני בו רואים כמה דברים בנוסף לתנוע הגוף כלי הטייס. אגב לא היה רעש בכלל בסרטון שאני ראיתי. הסיפור הוא לא באותו כלי טייס אלה מה קרה באותו מגדל תאומים באותו יום בוקר יפה! ואת זה לעולם לא נדע. יש לציין שישנה בעיה אחת הסרטון שאתה מדבר עליו והוא רעש הכלי טיס- עם פעם יצא לך לטוס במסוק אז אתה תגלה שהיא אפשר לשמוע רעש של גוף אחר מבחוץ למסוק רק שומעים את הרעש המנועים, ובנוסף את הקשר הפנימי והחיצוני של המסוק. אז הסירטון שאתה ראיתה הוא סרטון בעל כמה תוספות אבל עדין הוא אינו מזויף
.

scriewy

New member
אני לא הבנתי מאז שראיתי תסרטון

מי צילם אותו ? למה יש תלוגו של sci-fi בצד שמממנת סרטי מדע בדיוני. הכל מגניב ויפה אבל מי צילם ולמה הם דחפו תלוגו שלהם לשם. סרטון יפה מאוד שמראה למה גרמה כל הדיסאינפורמציה שחילחלו הרשויות. לא יודעים במה להאמין.

Gilliana

New member
אני אשמח לראות ולו דווח מהימן אחד

למיטב ידיעתי - אין כזה בנמצא.

Majestic12

New member
תשובה מהירה ל- AdminWeb

1. המידע שהובא הוא העדכני ביותר - לפחות מבחינת המהימנות, והמקורות המהימנים שמשם נלקח. אנחנו לא מביאים חומר שמקורו בספקולציות (כמו כלי טיס שטסים במהירות גדולה ממהירות האור - ואלו לא קיימים למיטב ידיעתנו עלי אדמות. איננו יודעים מה קורה בתחום זה אצל ידידנו החוצנים). לצערינו, איננו עוסקים בחומר זה, שמקורותיו מפוקפקים, והוא לא תועד בצורה סבירה (בהשוואה לאורורה, שתועדה רבות וצולמה - גם בישראל). 2. איש לא אמר שמטוס שטס במהירות 9 מאך הוא מבוסס טכנולוגיה חוצנית. הכוונה הייתה לדגמים ספציפיים. גם מעבורת החלל טסה במהירות עצומה, ואין במנועיה שום דבר חוצני. 3. הצילום ממגדלי התאומים בעייתי ביותר - אינני פוסל אפשרות לזיוף.

פוEט

New member
ניתן להניח שמשום שהם חיזרים

הם מסוגלים לבצע את מה שאיננו מסוגלים לתפוס ,השאלה היא ,אם הם כל-כך משוכללים ,איך זה שתופסים אותם מסתובבים בכל זאת?

HeavenDusk

New member
מרתק+שאלה../images/Emo70.gif

כרגיל, כתבה מאלפת. בנוסף-האם תוכלו (גילי וחנן) לפרט כאן, ע"ג הפורום, מהם תהליכי הממשל הישראלי בכל העסקנות החוצנית הזו? מדוע לא מדליפים או מטפטפים לציבור את עובדת קיומם של חוצונים? מעניינים אותי התהליכים הדיפלומטיים בנושא. אשמח אם תוכלו לכתוב כאן בפורום. (למרות שזהו נושא לכתבה שלמה)

Majestic12

New member
הממשל הישראלי

שלא כבארה"ב, אנו מדינה קטנה ובה זרועות הממשל אמנם מתחרות זו בזו, אבל לא ברמה שזה מתרחש בארה"ב (ה- CIA נגד ה- FBI, נגד הצבא). למרות זאת - השלטון הפוליטי מסוגל (לדעתי לפחות) לפקח טוב יותר על זרועות אלו מאשר מפקח הממשל האמריקאי על הזרועות (שם שלושת הזרועות יותר חופשיות ואוטונומיות). בישראל הנושא נגיש לחלק קטן ביותר של אנשי ממשל, צבא ומדענים בכירים. נושא זה נשמר בקנאות, לא פחות (ואולי אף יותר) מהסודות האטומיים של ישראל. כולנו ראינו מה קרה לוענונו, ומה קרה לעוד כמה אנשים בעבר שהעזו לחשוף מידע רגיש (מספיק להזכיר את פרשת ישראל בר, וכמה פרשיות יותר עלומות). גם המצב של חוקרי העבמי"ם בישראל דומה - רובם לא משתפים פעולה אחד עם השני, והם מעדיפים לשמור תגליות ולערוך חקירות בעצמם ולעצמם. המידע לא מגיע לציבור. אין מודעות מספקת לנושא, ואין רצון לשיתוף פעולה. מספיק לראות כמה חברים ישנם במרכז לחקר עבמי"ם, על-מנת להבין מה הבעיה. עניין העבמי"ם נחקר ע"י חיל-האוויר, ויתכן שזרועות נוספות (יחידות משטרה או צבא מיוחדות). מעבר לכך - אין לנו מספיק מידע על המתרחש בישראל בחדרי חדרים.

למעלה