הערה קטנה...
היה חסר לי כמה דברים שם. לא הייתי מכנה זאת עדיין מאמר, אבל גם ב3-4 טיפים שנתת שם, האם אין משקל לעומס הגליקמי בארוחה יותר מאשר לכמות הנאכלת? אני למשל הייתי מציע להימנע מפחמימות ריקות עם ערך תזונתי נמוך, ולהמיר אותם במשהו יותר איכותי כמו סלט עלי רוקט עם עדשים,סלט טאבולה עם בורגול דק, פרוסות בטטה דקות בשמן זית ועשבי תיבול . להימנע ממשקאות ממותקים, מיין תירוש עתיר הקלוריות, ולהביא בחשבון ש2 כפות כבד קצוץ מהוות למעלה מ-10% מהצריכה הקלורית היומית שלנו.