מאמר חדש שכתבתי -איך לעלות במשקל בחגים

ellabs

New member
מאמר חדש שכתבתי -איך לעלות במשקל בחגים

שלום לכולם לכבוד עונת החגים הבאה לטובה מאמר חדש שכתבתי איך לא לעלות במשקל בחגים-או יותר נכון פעילות גופנית ותזונה בתקופת החגים. אני רוצה לאחל לכולנו שנה של כושר אושר המון ספינינג ורק בריאות

הערה קטנה...

היה חסר לי כמה דברים שם. לא הייתי מכנה זאת עדיין מאמר, אבל גם ב3-4 טיפים שנתת שם, האם אין משקל לעומס הגליקמי בארוחה יותר מאשר לכמות הנאכלת? אני למשל הייתי מציע להימנע מפחמימות ריקות עם ערך תזונתי נמוך, ולהמיר אותם במשהו יותר איכותי כמו סלט עלי רוקט עם עדשים,סלט טאבולה עם בורגול דק, פרוסות בטטה דקות בשמן זית ועשבי תיבול . להימנע ממשקאות ממותקים, מיין תירוש עתיר הקלוריות, ולהביא בחשבון ש2 כפות כבד קצוץ מהוות למעלה מ-10% מהצריכה הקלורית היומית שלנו.

gin11

New member
אני ב-א-ה לאכול ..../images/Emo6.gif

הבטטה הזו טעימה לי ! אתה פשוט שף . ועליך נאמר " גם יפה וגם אופה "

וגם קנאי...

אני מחפש מתכון לעוף בשזיפים וחמוציות.... יש אחת שיודעת להכין אותו משו-משו ואני מקנא...

gin11

New member
חשבתי שתכתוב ...ש...

וואלה את מוזמנת ...
בשביל הנימוס . עליך נאמר .. יפה , אופה , מבשל .. אתה אמרת קנאי ואני אומרת : גם חסר נימוסים.
אני יכולה להציע לך מתכון של אימא שלי .. עוף מכובס שוחה בשמן .. עם שזיפים ודבש .. לעת זיקנה היא רק"משתפרת " ...

אינדקס גליקמי

יש קצת התקדמות בתחום ומבלי להרחיב, האינדקס איננו מדד מוחלט והוא משתנה מאדם לאדם על פי תגובתו האישית, כך שבמאמר כללי אכן יש משקל לסך הקלוריות ולא לאינדקס הגליקמי.

למעלה