מאמר למתחילות

ofelya

New member
מאמר למתחילות

חשבתי על זה קצת, בעיקר כי כמו שאתן יודעות גם אני התחלתי לסרוג ממש כאן (בעצם בקומונה, זה אומר שאני נחשבת ותיקה? ) , וגם כי מאז פתיחת הפורום יש המון חדשות, וכל המרבה הרי זה משובח... בקיצור, חשבתי לארגן איזה מאמר למתחילות בסריגה. משהו שייתן קישור לשיעורים, ולכמה הוראות ודוגמאות פשוטות. מה עוד צריך להיות בפנים? טיפים? רעיונות???? (קטונתי, עוד לא הספקתי ללמוד מה שהאצבע הקטנה של כמה מכן כבר שכחה...)

88hentai88

New member
הגדלת כמות המאמרים בפורום

אפליה, אכן אני זוכרת את ימייך הראשונים בקומונה, ודברים מקסימים שעשית, אני גאה בכל אחת שלמדה כאן לסרוג, וקיבלה עזרה והצליחה לעשות את שרצו אצבעותיה, אני גאה בכל אחת מהסורגות הותיקות החדשות והבאות להצתרף, זה לא משנה כלל באיזה רמה את משנה שיש לנו בית חם ונעים בו נוכל לשתף, לפרגן וליעץ ז לזו... את וכל אחת ממכן מוזמנות לכתוב כל מאמר שניראה לכן מתאים, זה יכול להיות הוראות סריגה לפריט שעשיתן, זה יכול להיות סיפור נחמד על סריגה זה יכול להיות הדרכה קלה לדוגמא מסויית או טכניקה מעניינת, זה יכול להיות כל דבר שניראה לכן שייך לכאן. את המאמרים יש לשלוח אלי ואת התמונות (אם יש) בניפרד, אני אתן אי מייל מתאים ואז אעלה כאן במאמרים את שכתבתן. זה יוסיף המון המון לפורום שלנו ואני מאוד אשמח לעזרה הזאת ממכן.

טובה ב

New member
שרון, האם יש ביכולתך

להוסיף למאמרים תרגומים לעברית של הוראות סריגה, שהעליתי לפני זמן מה? כמו לנעלי תינוק סרוגות וכו'? או כדאי לשלוח לך אותם שוב.

sunnycalifornia

New member
בדיוק רציתי לשים הודעה חדשה../images/Emo24.gif

שלום לכולן!!!! חדשה בפורום המקסים הזה..... אוהבת מאוד לסרוג ואני פעילה בעיקר בפימו ואומנות שימושית בכלל. יודעת לסרוג מסרגה אחת וגם שתיים אבל דברים פשוטים ולא מקסימים כאלו כמו שאני רואה כאן..... העניין הוא שאני מנסה להבין את ההוראות וכל הקיצורים האלו
אפס לא אומרים לי כלום!!!! יש היכן שהו דף עם תירגום של הקיצורים או משהו ממנו אני יכולה להתחיל?????

למעלה