מאמר מאד מעניין

bluehorizon

New member
מאמר מאד מעניין

במסגרת החיפוש הקדחתני שלי על מאמרי vbac מצאתי את זה. מאמר מרתק.

../images/Emo45.gif

הזדהיתי עם הרבה דברים במאמר - והאמת שהשאלה עליו הוא מדבר - "למה בעצם נשים מסכימות לזה" אפילו הוצגה בפניי כטיעון נגד לידה טבעית. כלומר - אם *באמת* לידה רפואית היא כזאת גרועה למה לא מתנגדים לה. זה ישר מוביל להסברים שכל מאזין חיצוני מבין כתיאוריות קונספירציה. המסקנה שלי כרגע לשאלה "למה הן מסכימות לזה" היא שיציאה נגד המערכת הנוכחית היא בעצם שבירה של תמונת עולם שלמה - אם המדיה/רופאים/תרבות משקרת לנו בנושא הזה אז אולי משקרים לנו גם בנושאים אחרים - יש פה משבר אמון מאוד עמוק שרוב האנשים לא בנויים להתמודד איתו.

שָׂרָה

New member
משקרים לנו בכל הנושאים

בנושא התזונה בנושא הבריאות והחיסונים בכלל בנושא שוק העבודה והאפשרות לעצמאות כלכלית בנושא משבר הדלק בנושא כלי רכב אוויריים בנושא החלל בנושא העב"מים בנושא המלחמות בעולם בנושא הרעב באפריקה בנושא התפוצצות האוכלוסין בכלל משקרים אותנו באופן די קבוע כדי שהקבוצת המיעוט השולטת על כדור הארץ ימשיכו את השליטה וניצול ההמונים.

debby12

New member
מנהל
אחלה מאמרים

רק עכשיו הגעתי לקרוא את זה ונהניתי מאוד. נראה כאילו הכותבים ממש "כתבו את מחשבותי" רק באופן מסודר יותר. יש שם הרבה נקודות מעניינות לדיון, כמו למשל סיבות שונות שמביאות נשים ללידה לא-רפואית. וגם דיון מעניין מאוד על "תרבות הפחד" שמשתקת נשים מפחד/חרדה לגורלן וגורל העובר. זה כל כך נכון - שוב ושוב אני קוראת בפורומים של הריון על נשים שכותבות איך הן "מתות מפחד שהתינוק לא בסדר / לא ייצא בסדר". וגם המחשבה של נשים שאומרות: "לא אכפת לי קיסרי/ניתוח בטן וכו' - העיקר שלתינוק יהיה יותר קל-טוב" בלי שהן בכלל קולטות שגם ל*תינוק* זה לא יותר טוב.

למעלה