מאמר מדהים

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
מאמר מדהים

האם רייט היה צריך לפרוש מפינק פלויד?

oneman2

New member
בהחלט, מאמר מדהים

FunkyMonk

New member
לא קראתי הכל, אבל

המאמר שזור בטעויות וחד צדדיות, לפחות ממה שקראתי. הכי הפריע לי - קיץ 68 בכלל לא מדבר על הלהקה, או על היצירה AHM, אלא על המסע הופעות של פינק פלויד באותן שנים, בהן כל יום הם היו מחליפים עיירה - ובחורה. בנוסף, הפינק פלויד שכרו את רון גיסין מפאת העובדה שלהם עצמם לא היה זמן לעבוד על הקטע. הם הגיעו להקליט את חלקם ובכך זה תם. לא רק זאת - אלא שרון גיסין נאלץ לריב עם המקהלה ללא עזרתם. הנגנים סירבו לנגן - והפינק פלויד היו בחופש. כמובן שהם עזרו לכתוב (לפי מה שאני יודע), אבל בתכלס זו יצירה של רון גיסין.

FunkyMonk

New member
אממ....

אילו ניתוחים פסימיסטיים לשירים של פינק פלויד. רייט תרם יפה מאד לוויש, באנימלס לא גילמור ולא רייט עשו משהו ממשי, כיוון שווטרס כבר החל להשתלט. בדארק סייד רייט אחראי ל"קצת יותר" מאשר גרייט גיג. ממש לא נראה לי שווטרס מושל באנימלס את חיות החווה ללהקה. במיוחד לאור העובדה שהוא מציין במפורש "שלושה חזירים שונים" ולא אחד. לא אהבתי בכלל את המאמר הזה, מאד לא מדוייק, ומאד מאד חד צדדי בכיוון שלו. הוא ממש מנסה למשוך לכיוון אחד, ומציג את ניתוחי השירים כעובדה אשר חברי הלהקה הודו בה.

Liorking

New member
גילמור ואנימלס

גילמור כתב את הבסיס לשיר Dogs (ביחד עם ווטרס). בשאר השירים זה לא נכון שגילמור לא עשה משהו ממשי. הוא מתפקד כמוזיקאי הכי חזק - גם כגיטריסט עם סולואים טובים, כאשר כבר הוא צבר מוניטין די גדול, וגם כבסיסט - הוא עשה את עבודת הבס בשירים Pigs, Sheep. ווטרס מתפקד שם ככותב מילים ופחות כמוזיקאי. זאת בניגוד לאלבומים קודמים שהוא תיפקד גם כמוזיקאי.

RoieL

New member
שלושה חזירים שונים

הם מייסון, גילמור ורייט?

FunkyMonk

New member
כותב המאמר טוען שווטרס הינו החזיר

משומה, גילמור הוא הכלב הבוגדני. מאד מוזר המאמר הזה, לא ברור לחלוטין..

../images/Emo6.gif

גם לא קראתי עד הסוף.... אני מניחה שלכל אחד זכות לדעתו. במידה והכותב לא התכוון להתלוצץ, אז סחתיין על ההשקעה. חבל על הטעויות העובדתיות, אבל ניחא.

The Walrus

New member
יש שם הרבה טעויות עובדתיות

והרבה מאוד פירושים סובייקטיביים ולא הגיוניים לטעמי. לא אהבתי.

למעלה