מאמר: מדוע גברים נהנים לחדור לתוכנו ?

mb261414

New member
לא צריך מאמר אני יכולה לענות על זה במילה אחת

חיבור

Sharoman

New member
כבר היה ניסיון עלוב אחד לעלות את ה"מאמר" הזה לפורום

כאשר בפעם הקודמת טעני שזאת עוד שטות שמספקת לנו המחלקה למדעי החברה.
אבל הפעם יצא לי לשים לב שמדובר בלא יותר מבלוג חובבני ושה"עובדות" המוצעות בו כמעט ולגמרי תלושות מהמציאות ומבוססות על השארות הכותב/ת/ים בלבד.
מעניין שסקס לסבי כולל גם הוא חדירה.... כנראה התניה חברתית שהוטמעה בנשים ע"י שלטון פטריארכלי דכאוני.

mb261414

New member
או הכמיהה שלהן לייצר חיבור עמוק

כמו זה שקורה בין גבר לאישה. לפני שהם נסגרים לאהבה. וחווים שברון לב. ואז קוברים את הרגשות של עצמם.

Sharoman

New member
וואו, ואומרים שאני שלילי

לא תמיד חווים שברון לב. גם אם רוב האהבות הן חד צדדיות ההצלחה שלהן תמיד עולה על הכאבים שבדרך.
במקרה שלך לא הייתי מאבד יותר מידי שעות שינה בגלל בחור שבקושי הכרת שלא היה בוגר מספיק בשביל לרצות קשר אמיתי.
יש סיבות מוצדקות בהרבה לקבור רגשות

mb261414

New member
אתה צודק זה לא תמיד שברון לב

בכלל לב שנשבר הוא לב שנפתח . ואני מאפשרת לו להתרחב. העניין הוא שכנראה מה שאתה אומר הוא אומר גם. אני רק יודעת שכל ההתנהגות שלי הפכה להיות לא הגיונית בעליל. ואין לי מושג איך לעצור את עצמי. אין לי שליטה. ובכל זאת אני מאבדת שעות שינה תיאבון ועכשיו זה מגיע לבריאות שלי. אני נהיית חולה. אם הייתי יודעת שזה מה שיקרה לי.. במבט לאחור הייתי ממש טיפשה.
אבל כשיודעים אז יודעים. ולא בכל פעם מישהו גורם לנו להחסיר פעימה. והאמת גם. מי אני שאדבר בשמה, אולי עדיף שזה ישאר הגיוני וריאלי מאשר לחוות עוצמת רגשות.
כי "מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה"( שיר השירים). כאשר זאת אהבה באמת, אז אי אפשר לוותר.

Sharoman

New member
אני אוהב אנשים שמדברים על חוסר או אובדן שליטה עצמית

כי הם כמעט תמיד נכנעים לתחושות שלהם בלי כל ניסיון להשתלט עליהן.
אם זאת שליטה עצמית מי בדיוק לדעתך אמור לדאוג לה?
קרה מה שקרה ואין לך דרך לשנות את זה אבל את כן יכולה להתמודד, לנסות לחזור לשגרה ולתת ל"רגשות" שלך כלפיו לדעוך ולהעלם.
אין ספק ש"לא בכל פעם מישהו גורם לנו להחסיר פעימה" ונכון שזאת תחושה שכמעט ואין שניה לה, אבל השאלה כאן היא אם מדובר באהבה או התאהבות ולפי מה שסיפרת עד כה אני לא רואה את זה כיותר מפנטזיה זמנית שתתנדף לה באותה מהירות שבה היא התפתחה.
תחפשי את השגרה שלך, תחזרי אליה, תתרכזי בה ונתקי איתו קשר סופית ובצורה מוחלטת.
ואם את מחפשת להרגיש כך מחדש רצוי שתבחרי את בני הזוג שלך בהתאמה.

mb261414

New member
בקשר לפנטזיה, הפלגתי איתה הכי רחוק שאפשר

ממש חיברתי סיפור רומנטי בראש, ומה שיצא זה כל הבלתי אפשרי אבל עם טוויסט, זאת אומרת, יש אהבה, יש כמיהה, רצון, ערגה כל הדברים היפים וזה הדדי, לפחות בראש שלי אני חיה את הפנטזיה שלי בלי קשר למושא. כי הוא די פסיבי, לא באשמתי. ככה זה התחיל גם. הוא די העביר לי את המושכות והרשה לי להוביל.
ועכשיו אחרי שהפנטזיה התפוצצה לה, והסוף ברור למרות הכל לא מוכנה לוותר.
אני כותבת ולא שולחת. כותבת מה שאני רוצה להגיד ושומרת. אולי יום אחד הוא ירצה שאשלח. אבל ניסיון לחזור לשגרה אבסורדית, אני מתפקדת כמו חצי בנאדם. ממש מרגישה כאילו החצי גוף שלי רדום לא מתפקד בכלל. ואני על אוטומט. צד אחד עובד וצד שני בקומה.

turangaleela1

New member
נשמע כמו אחלה חלום

אבל עדיין... רק חלום.
יש סקס לסבי ללא חדירה. יש גם סקס הטרוסקסואלי ללא חדירה

Surrealistical

New member
כמה שטויות

לא אתייחס לארועים ההיסטוריים המצערים שדובר עליהם, אלא רק לחלק הראשון: כל כך הרבה שטויות. כל המאמר מבוסס על הסקת מסקנות לא מבוססת ומוטעית, מעורבב עם המון הכללות וקישורים טיפשיים.

למעלה