רציתי להמליץ על "אחותך" השרשור המטורף בפורום זיהוי שירים תרגיש/י חופשי להצטרף !
א אבל המורה New member 25/4/02 #1 רציתי להמליץ על "אחותך" השרשור המטורף בפורום זיהוי שירים תרגיש/י חופשי להצטרף !
S *-*SUNSHINE*-* New member 26/4/02 #2 המלצה מפורום סטנדאפ והומור ישראלי.. 100 שימושים לחבל תלייה -שני-
ח חוקרת פרטית New member 27/4/02 #3 הודעה מומלצת!!!הודעה שחובה לקרוא!!! גולש וותיק בפורום שלי(על בנות ועל בנים) שהחליט לעשות מילון סלנג, ונתן לכל סלנג פירוש עצמי משלו מילון הסלנג השלם! חוויה של קריאה שלא תשכחו, החיוך לא יירד לכם מהפנים. חוקרת פרטית
הודעה מומלצת!!!הודעה שחובה לקרוא!!! גולש וותיק בפורום שלי(על בנות ועל בנים) שהחליט לעשות מילון סלנג, ונתן לכל סלנג פירוש עצמי משלו מילון הסלנג השלם! חוויה של קריאה שלא תשכחו, החיוך לא יירד לכם מהפנים. חוקרת פרטית
ל ליאן. New member 28/4/02 #6 מאמר מומלץ מבינו לבינה ../images/Emo15.gif המדריך השלם לפגישת בנות מהאינטרנט / דייב גאלאגהר
ח חוקרת פרטית New member 28/4/02 #7 יש לי בעיה ....... ההודעה הנבחרת שהמלצתי עלייה, באמת פורסמה וזה אחלה אך היא פורסמה תחת שם פורום אחר ולא תחת השם שממנו היא באה.... אז אנא בבקשה תבדקו את זה... חוקרת פרטית
יש לי בעיה ....... ההודעה הנבחרת שהמלצתי עלייה, באמת פורסמה וזה אחלה אך היא פורסמה תחת שם פורום אחר ולא תחת השם שממנו היא באה.... אז אנא בבקשה תבדקו את זה... חוקרת פרטית