מאמר מעניין מ-Ynet מאמר מעניין מ-Ynet
C curi New member 11/7/03 #2 מאוד מעניין זה היה גם בעיתון נכתב ע"י yuri22: מאמר מעניין מ-Ynet לחץ כדי להרחיב... מאוד מעניין זה היה גם בעיתון שווה לקרוא
מאוד מעניין זה היה גם בעיתון נכתב ע"י yuri22: מאמר מעניין מ-Ynet לחץ כדי להרחיב... מאוד מעניין זה היה גם בעיתון שווה לקרוא
T tzvika pick New member 11/7/03 #3 ועוד מאמר מעניין נכתב ע"י yuri22: מאמר מעניין מ-Ynet לחץ כדי להרחיב... ועוד מאמר מעניין שוב מאתר YNET. שני נהגים מקו 67 של דן נקנסו ב2500 ש"ח, בגלל שלא עמדו בלוח הזמנים. בהחלט מתקשר לדיון שעדיין מתנהל בתחתית הפורום. אנשים - אם האוטובוס "דופק לכם ברז" - תתלוננו. רק ככה נהגים שמזלזלים בנוסעים ילמדו לקח.
ועוד מאמר מעניין נכתב ע"י yuri22: מאמר מעניין מ-Ynet לחץ כדי להרחיב... ועוד מאמר מעניין שוב מאתר YNET. שני נהגים מקו 67 של דן נקנסו ב2500 ש"ח, בגלל שלא עמדו בלוח הזמנים. בהחלט מתקשר לדיון שעדיין מתנהל בתחתית הפורום. אנשים - אם האוטובוס "דופק לכם ברז" - תתלוננו. רק ככה נהגים שמזלזלים בנוסעים ילמדו לקח.
ל ליילנד New member 12/7/03 #4 רכבת לאילת ../images/Emo15.gif נכתב ע"י yuri22: מאמר מעניין מ-Ynet לחץ כדי להרחיב... רכבת לאילת בשנת 1959 נסעתי עם אבי לאילת בדרך הוא הראה לי גשרים שבנו במדבר ואמר לי, את רואה, שם תעבור הרכבת לאילת... אני עוד מחכה ומחכה ומחכה ...
רכבת לאילת ../images/Emo15.gif נכתב ע"י yuri22: מאמר מעניין מ-Ynet לחץ כדי להרחיב... רכבת לאילת בשנת 1959 נסעתי עם אבי לאילת בדרך הוא הראה לי גשרים שבנו במדבר ואמר לי, את רואה, שם תעבור הרכבת לאילת... אני עוד מחכה ומחכה ומחכה ...
א איליה. New member 12/7/03 #5 ../images/Emo6.gif נכתב ע"י ליילנד: רכבת לאילת בשנת 1959 נסעתי עם אבי לאילת בדרך הוא הראה לי גשרים שבנו במדבר ואמר לי, את רואה, שם תעבור הרכבת לאילת... אני עוד מחכה ומחכה ומחכה ... לחץ כדי להרחיב...
../images/Emo6.gif נכתב ע"י ליילנד: רכבת לאילת בשנת 1959 נסעתי עם אבי לאילת בדרך הוא הראה לי גשרים שבנו במדבר ואמר לי, את רואה, שם תעבור הרכבת לאילת... אני עוד מחכה ומחכה ומחכה ... לחץ כדי להרחיב...
ל ליילנד New member 12/7/03 #6 כן, אני חושבת כמוך ../images/Emo6.gif נכתב ע"י איליה.: לחץ כדי להרחיב... כן, אני חושבת כמוך