מאמר מעניין על פגניזם:

gwizard

New member
אלי אשד מכה שנית

אני לא מבין את המניעים שלו. מה הוא מנסה להרוויח מהשמצת הפאגאניזם ? איש קטן בעל מוח אטום.

gwizard

New member
לא קראת את מאמרו ?

תקרא בעיון ותראה את הזלזול בין השורות. מעבר לכך, אני מכיר אותו אישית.

אמתאחת

New member
קראתי אבל זו פעם ראשונה שאני נתקל ב

בו ראיתי ביקורת במאמר שבאה באמצעות ראיונות עם אנשים שמבקרים את התופעה. מי הוא?

gwizard

New member
הוא כתב

ומפרסם מאמרים בכל מיני מקומות online. הוא בא לכמה מפגשים שהיו ואז קלטתי את הקטע שלו. אני לא אוהב לדבר על אנשים מאחורי הגב, כך שאני לא אגיב בנושא זה יותר.

L e s t a t

New member
מדבר מאחורי הגב? זה פומבי!

אם היית מרכל עליו במסרים אישיים או מחוץ לפורום אז זה נקרא לדבר עליו מאחורי הגב...

suki da yo

New member
המקצוע שלו, כנראה

זה לעשות מחקר על פאגאנים, תוך בוז מוחלט לכל מה שהם עושים. נגיד, להרדם באוםן מוםגן בהרצאה המעולה של רינה, ולנחור:)

מורגיין

New member
הא!

"לפחד ההולך וגובר מהמדע והטכנולוגיה" "האודיניזם הוא אפיק פסבדו-דתי של הפעילות והתעמולה הניאו-נאצית באמריקה" "נראה לי שמה שנעשה כאן היה להניח עטיפה ניו אייג´ית אופנתית שאין לה קשר לשאמאניזם כפי שהיה קיים במשך הדורות, על מנת להפוך את האמונה הזאת לנוחה יותר לעיכול בידי הישראלים המודרניים." "כל אדם זקוק לאמונה, וכיום אנשים נאחזים בכל דבר ממש על מנת להתמודד עם המציאות הקשה." "יוצריהם טוענים שהן ההמשך הישיר שלהן, כדי לספק לעצמם לגיטימציה." "המציאות בשטח ובכותרות העיתונים מדברת אמנם בזכות התפישה המונותיאיסטית, ובכל זאת היא יוצרת כנראה אצל רבים צורך נפשי באמונה חדשה, והם עונים עליו בעזרת הפגאניזם." "היינו הרבה פעמים בחוגים של קבלה, של אסטרולוגיה ושל חובבי עב"מים,..." אתם חושבים שהוא צוחק עלינו בפנים?

suki da yo

New member
you think?

באמת. אני חושבת שזה הה ממש נחמד. נגמר לו מה להגיד, ואפשר לראות, למי שזוכר את המאמר האחרון שלו, שהוא ממש מצטט את עצמו מהמאמר הקודם בכמה כמה מקרים. מה גם שבמפגשים שהוא היה בהם היו 30-35 אנשים. ואני בספר רק אם ג'סטין אישר שימוש בשם שלו למאמר. ומישהו מוכן להגיד לי ממתי טלה בר הפכה למנהיגה רוחנית שהרעיונות שלה הם בעלי השעה על כולנו? מישהו צריך להצליף באלי אשד עד מולד להבנה הבא. שמתם לב שהוא אמר בדיוק את כל מה שצריך כדי שהציבור היהודי יחשוב שאנחנו מחופפים וסכנה ליהדות?

gwizard

New member
שזה מעלה נקודה נוספת

זוכרת, את אמרת לי "כל עוד לא מכירים אותנו, אנחנו בטוחים" ??? אז תודות למר אשד יכירו אותנו (אמנם בקטנה, כי הוא כותב במקומות קטנים) ויכירו מצד שלילי.

L e s t a t

New member
אני בעד שמישהו יתחיל לכתוב מאמרי

מאמרי-נגד בתגובה למאמרים של אלי אשד.

suki da yo

New member
מי?

רעיןן גדול. תמצא מישהו בפורום הזה או באחד אחר שכולם יסכימו עם דעתו, או יסכימו שייצג את כולם. זה לא קל, נכון? בכל מקרה, הנזק כבר נעשה, ומי שקרא את המאמר של אלי אשד לא ישכח מה היה הרושם הראשוני שלו מאיתנו.

מורגיין

New member
לא צריך שכולם יסכימו עם דעתו

צריך שהוא יכבד את דעת כולם (ובכך ידע להציג אותה באופן אובייקטיבי). ותחשבו על זה...

suki da yo

New member
אגב, זו רק אני או שהרוב הנשי שלו

הוא לא כל כך רוב? יכול להיות שנדמה לי, אבל לא נראה לי שמספר הנשים גדול באופן מגמתי ממספר הגברים.

למעלה