מאמר מענין

מאמר מענין

אני מצרפת קישור למאמר מענין. לא בדיוק מתאים לנו המנותחים, אבל מצאתי בו אמירות שדיברו אלי. מצאתי, אגב, את הקישור למאמר בהצצה לפורום תזונה ודיאטה ב "doctors", בניהולה של נירה אולנד (מחברת המדריך למנותחי קיצור קיבה). אצרף קישור גם לפורום, אם כי גם הוא אינו עוסק דוקא בענינים "שלנו".

כן, אהבתי............

רק למה יש שם כל כך הרבה לחמים............ טוב, אני מניחה שניתן להחליף את הלחם שבתפריט לפתית או פריכיות אורז.

נכון, הוא ממש מעניין

ואפילו אהבתי את הרעיון. אבל למה יש שפ בתפריט כל כך הרבה לחם או לחם קל או לחמניה קלה וכו............... אני מאמינה שניתן להחליף את הכל בפריכיות אורז או פתית. אורית.

סליחה על עןדף התשובות

את הראשונה - הייתי בטוחה שמחשבי לא היה מעוניין להעביר - לפי התנהגותו (ואנחנו משתדלים לכבד את התנהגותו של מחשבנו על מנת שלא יעשה ברוגז וישבות לו.......) אורית

gal33

New member
תודה שלומית. אכן מעניין, כל המסביב

שלו, ככה, קצת קשה לי להזדהות עם אנשים שצריכים להשיל ממשקלם רק 20 קילו שנצברו עליהם במשך כל החיים. אך אני חושבת שיש שם אחלה טיפים לאיך לשמור ובכלל.

גל,

לי דוקא לא קשה כל כך להזדהות עם בעלי עודף משקל קטן. אמנם הם לא סוחבים את הבעיות הבריאותיות והסיכונים שסוחב מישהו עם BMI 40, אבל הקושי לרזות הוא דומה. 10-20 הק"ג האחרונים - זה מה שאף פעם לא הצלחתי להשיל מעלי. חוץ מזה - הקושי הגדול ביותר הוא לשמור על ההישג לאחר ההרזיה. גם ההרגשה האישית יכולה להיות רעה עבור מי שיש לו 20 ק"ג עודפים, כמו של השמן הקיצוני. אני, למשל, שהייתי רגילה לסחוב איתי את 80 הק"ג המיותרים שלי, צריכה היום להזכיר לעצמי שאני עדיין שמנה מאד. אני מרגישה את עצמי ממש רזה עם "רק" 50 ק"ג מיותרים... ומי שהיה רזה פעם מרגיש בטח כמו דב שמן עם עודף משקל קל. אבל לא בגלל זה הבאתי את המאמר - אלא בגלל הטיפים ודרך המחשבה, שמצאה חן בעיני. שלומית.

gal33

New member
אני חושבת שזה חלק מהבעיה אצלי,

אני צריכה להבין שעודף משקל של 10 -20 קילו הוא גם מסוכן בריאותית. אני עדיין נשארת בדעתי שלי שזה לא אותו הדבר. בינינו, העיקר שיהיה בהצלחה לכולנו, והרבה בריאות!

למעלה