מאמר מרתק!

miyamoto

New member
מאמר מרתק!

"מדוע יש נטיה להאמין לקוראים למיניהם?" http://www.hayadan.org.il/wp/cold-readers-use-manipulations-0603071/ מומלץ. (הנושא רלוונטי למדי לפורום).

TAINTED SAINT

New member
קראתי...../images/Emo63.gif../images/Emo26.gif../images/Emo64.gif.....

המאמר ידידי הצעיר לצערי לא חידש לי,או לך,מאומה,אך לעומת זאת הצפרדעים
שונאות אותך שנאת נפש
,בגלל המאמר שלך הן עדיין לא קבלו ארוחת בוקר..... [נראה אותך מתמודד עם קללתן של צפרדעי עצים אוסטרליות כחלחלות\ירקרקות רעבות
] שלך TAINTED SAINT

miyamoto

New member
באמת לא מחדש לשנינו...

אבל אתה יודע שכולי תקווה שאחרים מהפורום יקראו את המאמר.
מסור לצפרדעים את התנצלותי הכנה... (אני מבין שבפעם הבאה שאגיע עלי להביא לצפרדעים מנחת פיוס, מה?
)

TAINTED SAINT

New member
לצערי ידידי היקר....../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

אינני חושב שמנחת פיוס היא מה שתסייע ל
..... השדות אצלכם מרוססים יקירי.... החגבים והחרקים שהתכוונתה בוודאי להביא חשודים בנשיאת חומרי הדברה...
.... [אתה זוכר שסיפרתי לך שלפני כמה שנים טובות השתתפתי אצלכם בשני ירידי אומנים שהתקיימו אצלכם בשבתות....למה אתה חושב נעלמתי לשותפי לדוכן לשעתיים.....
אתה באמת מאמין ש"איבדתי את הדרך בקיבוץ"
האמת היא שבדקתי "מעט" את השדות והחורשות בסביבה,חורש ים-תיכוני אמיתי....עצי חרוב יפיפיים...לצערי לא מצאתי קמטנים,למרות שאני משוכנע שהם נפוצים בחורשות,מתחת למצע העלים מתחת לעצים,מה שכן,תזהר מהצפעים
אני מצאתי שלושה תוך שעתיים,מהם אחת הייתה נקבה בוגרת יפיפיה,מטר ועשרה,וכמעט והבאתי אותה להראותה לשותף שלי לדוכן....אך הוא סובל מתסמונת דומה לשלי,וידעתי שאם אעשה כך,היריד מבחינתנו יסתיים...ונעביר את שארית היום בחיפוש וצילום צפעים.....ולשנינו יש משפחות להאכיל....] תודה בכל מקרה,אני מעריך את הכוונה הטובה,וגם אל תאכיל ממה שאתה תופס בשדותיכם לסופי
שלך כמו תמיד TAINTED SAINT

אני יקרא אחי../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

אני בבית עד ריאשון אם לא יבואו לנו הפתעות פיתאומיות.חוץ מזה הכל סבבה-באתי הביתה לפני שעה ויש לי לעזור ל
אצלכם הכל אותו דבר-יעני הקדוש הביא גם בפולניה-מה יהיה איתך מה???אין סוף לשטויות שלך אתה!!! קראתי הטיול היה סוף הדרך-חבל רק שבשבת!!! רסקול אח שלי-פאבים מסוכנים אחי? יש לפחות אוכל כשר?אם אתם על אמת ניפגשים אני יבוא בסבבה אם יתנו לי לצאת ואם לא יהיה כוננות באותו יום אבל אני לא שותה הרבה אני בא בישביל הצחוקים והדחקות לא שום דבר אחר רסקול אחי-בלי רעיונות אחי למה אני לא יבוא להיתפדח!!! אני ינסה לכתוב יותר מאוחר-יש לי עבודה חב"לז ל
את הבית ולהזיז רהיטים!!! התגעגעתי לכולכם
קדוש איתך יש לי דיבור-ראיתי תמונה של הבן שלך חב"לז איך הוא מתוק
איך אתה יכול לעשות קטעים כאלה כשיש לך כזה מלאך לגדל איך???!!! תחבר איסי בלילה אחרי עשר נשמה אני רוצה לדבר איתך
זזתי נשמות ביי

TAINTED SAINT

New member
אלברטו אחי,מה הדאגה ?../images/Emo72.gif../images/Emo202.gif..

מכסימום תעביר לילה במעצר עם רסקול ואיתי.... חוויה בלתי נשכחת,אני מבטיח לך... תל-אביב קטנה עלינו אחי....ביליתי לילות בתאי מעצר במקומות גרועים ממנה... כמו שגאידמאק אומר "אתה תבוא....!" TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
קדוש יקירי../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

למה מישפט כמו.....ביליתי לילות בתאי מעצר במקומות גרועים ממנה.... לא נשמע ביכלל מפתיע כשהוא בא ממך
ולפי שלוות הנפש שרסקול קיבל בה ת'מישפט הזה אני מתחילה לחשוד שדווקא מאוד מוצא חן בעיניו הרעיון של ארבעתכם יחד לילה שלם בתא מעצר.... גם יותר זול מילישכור חדר ללילה במלון... [תגיד קדוש מגישים ארוחת בוקר בתאי מעצר
יעני פולסרוויס
] ואני ראיתי קדוש שעמד איתן מול פני הסויה... בשכיבה בעמידה..ובכל תנוחה.... ועד שוך הסערה....
[סויה מתוקה-את האמת עכשיו
למה הוא לא בא עלינו אתמול בלילה
אני לא קונה ת'סיפור שהיה בבית כל הלילה....] ביי

למעלה