מאמר נוסף בנושא של עבודה עם רגש

tlingit

New member
הי רמי

מאמרים מרחיבים ומעשירים את מימדי הדיונים פה בפורום ומאפשרים לנו לעסוק בנושאים בצורה רחבה יותר – לבחון את האמונות והדעות שלנו מול אלו של בעל המאמר, לשתף ולהשתתף בידע וניסיון, ולהעשיר את התובנות שלנו כפרטים וכקהילה של מאמנים. במקביל התגובות מספקות משוב לכותב/כותבת כדי לעזור להם בשיפור המאמרים.
תרגיל הרגשות מאד מעניין, אני שמחה שבחרת לשתף אותנו
נראה שהוא מאפשר לאדם ללמוד על עצמו ודרכי התגובה שלו איך אתה משלב אותו בתהליך האימון? האם זהו תרגיל שהמתאמן מבצע בין שתי פגישות אימון או שמדובר בתהליך יותר ארוך? לעומת זאת לא ברורה לי מטרת המאמר בנושא הצורך במאמן הפורום מיועד לדיונים תוכניים ומקצועיים בין מאמנים, כך שהמאמר שמיועד למתאמנים פוטנציאליים נראה קצת מחוץ להקשר הפורום האם התכוונת לשאול שאלה על המאמר? ושתי הערות כלליות לגבי שני המאמרים: מאד יעזור לקורא אם תשבור את הטקסט לפסקאות יותר קטנות, כך שלקורא יש מרווח נשימה בין הדברים המועברים. וכן מאד תועיל הגהה ובדיקת איות שכן מדי פעם השתרבבו אותיות לא קשורות כמו (למשל "בסיום התצרגיל")

תודה רמי ../images/Emo140.gif

מאד אהבתי את התרגיל עם הרגשות. מעשית שאתה כותב בWORD יש אפשרות להעזר באיות בסוף הכתיבה. כדיסלקטית משתמשת באופציה הנ"ל ומומלץ. ברוך שובך לפורום, ושנית ת ו ד ה

ramib6

New member
תודה לכולם על תתגובות

שני המאמרים נועדו לקריאת המאמנים לקבל הערות וכו את התרגיל עם הרגשות אני גם עושה באימון וכמובן נותן כשיעורי בית במהלך האימונים. זה תרגיל בשלב יחסית מתקדם באימון. ואני שמח להיות פה שוב לאחר תקופה לא פשוטה שעברה עלי..... רמי

למעלה