מאמר נוסף בסדרת קידום האתרים

מאמר נוסף בסדרת קידום האתרים

היי חברים,

שמחתי לראות את התגובות הנעימות שלכם ואת ההיענות הגבוהה למאמר הקודם שלי.

השבוע אני מפרסם מאמר מאוד חשוב בכל הנוגע לנושא קידום אתרים.
המאמר הינו מאמר המסביר על קישורים לאתר, מהם קישורים? למה צריך אותם? ואיך בונים אותם?
לכמות ואיכות הקישורים לאתר משקל גדול מאוד בהצלחת הקידום ועל כן מאמר זה כל כך חשוב.
אתם מוזמנים לקרוא את המאמר (חלק א' ויש שם גם את חלק ב') בקישור הבא:
http://www.mashoomashoo.co.il/Default.aspx?TabId=151

קריאה מהנה וסוף שבוע נעים.

ivgy1980

New member
התייחסות

בזכותך אני מכניס לאתר קישור לפייסבוק וללינקאדין...

כבוד...

היי,

נעים לראות שהמאמרים שלי אכן תורמים ושההשקעה שלי משתלמת :)
חשוב שתהיה פעילות גם לכיון השני, הכוונה לתנועה גם מהפייסבוק ולינקדאין לאתר שלך.
תנסה לפרסם פרטים על מוצר/שירות עם קישור לאתר ותבדוק אח"כ ב-Analytics אם אכן היתה תנועה לאתר משם.

בהצלחה ויום טוב,

sbhome

New member
קישורים זה דבר חשוב אבל...

היסוד של גוגל זה קישורים, כל השיטה של גוגל לדרג דפים בעבר התבססה על נושא הקישורים. אבל בשנים האחרונות בעיקר בשנה האחרונה גוגל שינתה משמעותית את אופן דירוג האתרים שלה ואחד המדדים שהיא החלה להפחית את החשיבות זה מדד הקישורים. גוגל מנסה לדמות התנהגות של גולש ולנתח את רלוונטיות הדף לחיפוש של הגולש. ולכן אם פעם היא ספרה כמה קישורים יש, היום היא מחפשת מה הקישורים האלה גורמים : כמה גולשים באתר שיש בו קישור לחצו על הקישור לאתר אחר (האתר שלנו שאותו אנחנו רוצים לקדם), כמה זמן הם גלשו באתר אליו עברו (האתר שלנו), עד כמה התכנים באתר שלנו קשורים לאתר שממנו הם באו, עד כמה הם הגיבו לאתר שלנו (שיתפו ברשתות החברתיות, הגיבו, חזרו לאתר שלנו שוב, עברו לדפים אחרים באתר שלנו). כל המדדים הללו נאספים ונותנים להם תמונה האם האתר שלנו רלוונטי ולכן ידורג גבוה יותר. שווה להשקיע זמן בשכנוע של הגולש להגיב (engage) לתכנים באתר על פני זמן של יצירת עוד קישור לאתר. איך עושים זאת? קודם כל מבקשים/מעודדים אותם להגיב (פשוט לא), אפשר לשחד אותם - לדוגמא מדריך מיוחד למי שישתף או פשוט תציעו לגולשים: תעלו שאלות ותגובות לתוכן ואני אענה לכם. אפשר למנוע תכנים מהם - רק מי שישתף יחשף לתוכן נוסף. רוצים להאריך את זמן השהייה שימו וידאו באתר שתמיד יגרום לשהייה ארוכה יותר. שימו קישורים לכתבות רלוונטיות אצלכם, תגרמו להם להירשם לרשימת הדיוור שלכם ותזמינו אותם שוב ושוב להגיע. ויש עוד דרכים נוספות. והכי חשוב - שימו תכנים איכותיים באתר שלכם!

למעלה