מאמר נוסף שלי - AYNIL

The Walrus

New member
מאמר נוסף שלי - AYNIL

היי... מצא חן בעיניי הרעיון של המאמרים אז כתבתי עוד אחד, לקליפ של ALL YOU NEED IS LOVE (למי שלא יודע, AYNIL זה קיצור של ALLL YOU NEED IS LOVE) בבקשה תוסיפו בהתחלה את התמונה שצירפתי להודעה (דרך אגב, אני צילמתי מהקליפ את התמונות ואיחדתי אותם לתמונה אחת) הנה זה מתחיל: הקליפ של ALL YOU NEED IS LOVE מתחיל בכך שרואים את הלהקה במעין חדר צבעוני, עם בלונים, ורואים את ג'ורג' ופול מנגנים, וגם כמה כנרים בצד. ג'ון עוצם עיניים ומתחיל לשיר. המצלמה מתמקדת בו ואז עוברת לכנרים שבצד. בפזמון המצלמה מתמקדת בכל אחד מהחברים "בתורות". פול נראה מרוכז אך מחוייך, ג'ורג' מנגן ו(לשם שינוי) לא מסתכל על הגיטרה שלו, ורינגו עוצם עיניים כמעט כמו ג'ון, אבל פותח מידי פעם לוודא שהוא לא מתבלבל. עוד כמה שניות על הכנרים והמצלמה חוזרת להתמקד בג'ון ש(איך לא) עוצם עיניים, מתרחקת ומתקרבת לפול שמלווה אותו ועוברת בבת אחת לג'ורג', שגם הוא מלווה את ג'ון בפזמון. בבית השני ג'ון פותח עיניים לקצת זמן וסוגר אותם שוב (לא נמאס לו?! אם לא היה לו אוזניות עם מוזיקה הוא כבר היה נרדם). בפזמון יש עוד כמה קלוז-אפים נחמדים על פול ועל הכנרים ונגני הסקסופון, וגם על ה"קהל" (בערך 10 אנשים). פול מחייך ושר את ה"ALL TOGETHER NOW" שלו, ומגיע ה"LOVE IS ALL YOU NEED", ויש קטע יפה שבו רואים את ג'ורג' ופול מלווים ואז ורואים את ג'ון ופול ביחד ואת נגני הסקסופון (סקסופונים?). רינגו קצת מוזנח מבחינת הקלוז-אפים, ואז בא מישהו עם השלט "L AMOUR V LIEBE" (מה זה אומר? (בטח משהו כמו "פול מת...", מתאים להם לעשות כזה דבר). עוד כמה שלטים, הבלונים עפים לשמיים, ג'ון (איך לא) עוצם עיניים, פול דופק כמה חיוכים חמודים, ג'ורג' נראה כאילו הכריחו אותו להשתתף בכזה קליפ טיפשי ושמח (כן, מה לעשות, אפילו בקליפים כמו SOMETHING הוא נראה כזה, אז בקליפ כזה שמח?), יורדים עוד כמה ניירות או משהו מהתיקרה, ג'ון שר "YESTETDAY", מתרחקים עד ללהקה מאחורה, ג'ון איך לא עוצם עיניים, פול מחייך ושר "SHE LOVES YOU, YEAH YEAH YEAH", רינגו עוצם עיניים ונראה קצת מסטול, ואז לסיום רואים את כדור הארץ ותמונה של ג'ון עליו. ציון שלי: קליפ שמח ונחמד, לטעמי רינגו מוזנח מידי, וכמעט ואין תמונות של פול וג'ון ביחד, למרות שהם אחד ליד השני, וחבל.

nowhere woman

New member
אני אגיב יותר מאוחר על ..

המאמר / ביקורת.. כיוון שעדיין לא קראתי. אבל הקטע הזה באנתולוגיה הוא מקסים!, נהנתי וחייכתי חיוכים מטופשים כל זמן שצפיתי בו

Speed King

New member
התמונות בסדר גמור אבל לא היה מזיק

איזה קלוז אפ על רינגו וגם שכחת להוסיף שסולן הרולניג סטונז מייק ג'אגר מופיע בקליפ וחוץ מזה אחלה ביקורת עלה והצלח!

Tomer 123

New member
סקירה חביבה ביותר!

ועוד פרט קטן, הקליפ צולם בשידור הלוויני הראשון אי פעם הוא התרחש ב 1967, ובמסגרתו הביטלס הופיעו עם השיר הזה, שנכתב במיוחד לשידור. במסגרת אותו שידור היסטורי, בפעם הראשונה שודרה תכנית טלוויזיה לכל רחבי הגלובוס באותו זמן.

The Walrus

New member
טוב...

מוזר שלהיט השלום הגדול בכל הזמנים (חוץ מ"IMAGINE") נכתב בשביל שידורי לווין... :)

למעלה