מאמר על אינדיקטורים

מאמר על אינדיקטורים

היי
פירסמתי מאמר על מסחר ללא אינדיקטורים: http://thenakedtrader.wordpress.com/2011/02/09/naked_trading/ אשמח לשמוע פידבקים. תודה

EURUSD22

New member
מאמר מעניין. בכל אופן, נסיון המסחר שלי שונה.

אני משתמש במספר אינדיקטורים ומצליח. נכון שאני לא מסתמך רק עליהם אלא משלב גם מחיר ואחרים, אבל בלי האינדיקטורים לא הייתי מגיע לתשואות כאלו. אגב, כדאי לעשות הגהה לשגיאות כתיב.

תודה רבה ../images/Emo13.gif

לא רציתי להכניס את זה למאמר, אבל אפשר להשתמש באינדיקטורים ככלי תומך. לגבי השגיאות כתיב וההגאה, אודה אם תפנה אותי לאותן שגיאות כדי שאתקן. שוב, המון תודה

ferrytale

New member
דיי נו זה שטויות..

אני בעצמי "מנהלת פורום" ולא עושה חשבון לכל השגיאות והשטויות האלה.. אני אפילו לא עושה הגהה למה שאני רושמת.. מי שיש לו בעיה ..........

EURUSD22

New member
זה לא קשור למי שיש לו בעיה או אין לו בעיה.

מדובר בשפה העברית ובשימוש שעושים בה כדרך להעברת מסרים. אדם שרוצה שיקראו אותו חייב להתבטא בצורה ברורה, אחרת הוא לא יהיה מובן. שפה היא כלי פונקציונלי מוסכם. אם את תכתבי בשגיאות כתיב זה ייגע את הקוראים והם לא יקדישו זמן ומאמץ לקרוא אותך. ואם לא אכפת לך אם יקראו אותך או לא - זה כבר משהו אחר.

אני מצדיק אותך

מי שרוצה שיקראו אותו צריך להיות מודע לדבר הזה. כמובן שמותר לטעות ולאחר שמביאים את זה לתשומת ליבנו שנתקן את הטעות. שוב תודה

ferrytale

New member
מקבלת את מה שאתה אומר אם כי

לא ראיתי את זה ככה עד עכשיו, התייחסתי לעניין יותר בקטע של אנשים דיסלקטים וכדומה.. בכל אופן, מבטיחה לעשות הגהה כיוון שהקוראים \ גולשים בפורום, בהחלט חשובים לי

תָּמִיר

New member
היי לך, חזרט מהתיול כבר?

בהנחה וחיובי, אסמח אם תאני להודאה ששלחטי לך לפני קמה ימים. טודה רבה, טמִיר

ferrytale

New member
אתה גם מבשל ../images/Emo8.gif

סתם
אני אשמח לקרוא מחר את המאמר שלך ולהגיב, כרגע אין לי כמעט זמן מול המחשב בלבד ואני רק מציצה מפעם לפעם..

למעלה