מאמר על הסרט "צוללת צהובה"

מאמר על הסרט "צוללת צהובה"

סרט אנימציה שאני נהניתי נורא לראות, בכיכובם של ארבעת המופלאים: ג'ון, פול, ג'ורג' ורינגו. הסרט מספר על ארץ ששמה פפרלנד- ארץ האהבה והשלום. בתחילת הסרט יש מוזיקה יפה, ג'ון מספר על הארץ וזה נורא יפה. צבא של רשעים כחולים מתקיף את הארץ שבראשו מלכה מרשעת. הצבא מקפיא והורס את כל פפרלנד. היחיד שניצל הוא קפטן ג'ק שלוקח את הצוללת הצהובה למצוא מישהו שיעזור לו. אז מתחיל שיר הנושא כמובן ויש כתוביות פתיח. ג'ק מגיע לליוורפול. ברקע השיר "אלינור ריגבי". הוא מגיע לחיפושיות שלנו והם יוצאים ביחד למסע לשחרר את ארץ האהבה מהרשעים הכחולים. סרט שבו הביטלס עצמם כדמויות מצוירות. הרבה כיף והנאה. מתאים גם לילדים שלא מכירים את הלהקה. שווה לראות!!! הסרט יצא ב-13 בנובמבר, 1968 אורכו כ-87 דק'

Another Girl

New member
תודה על המחשבה וההשקעה

אבל כדי להכניס את זה כ"מאמר" למאמרים זה יצטרך להיות קצת יותר ארוך ומפורט. כנ"ל לגבי השני.

100police

New member
אני רוצה לראווווווות את זה!!!

אני רוצה להכין לעצמי את אוסף הסרטים, אבל יש לי רק את לילה של יום מפרך... אני גר בכרמיאל, זה בגליל העליון, למישהו יש מושג מה המקום הכי קרוב (אם אתם בכלל יודעים איפה להשיג את זה) שאני אוכל להשיג את הסרט?!

דקלה9

New member
חיפה

בתור התחלה... חוץ מזה- בשביל זה יש את אמאזון והנה קישור לאתר אוסטרלי מאוד זול שגיליתי לאחרונה יחסית- הם אפילו זריזים יותר מאמאזון. ובאשר למחיר, לדוגמא: Magical Mystery Tour עולה שם 30 ש"ח (ב-DVD!) Yellow Submarine רק 50 ש"ח... בקיצור- שווה.

The Walrus

New member
כמה המלצות:

בכל ספריות הוידאו תוכל למצוא להשכרה את "לילה של יום מפרך" ו"צוללת צהובה". אם יש לך מזל אז תמצא אותם לקנייה או תמצא את "הטיול המיסתורי שלא שווה את הכסף" או את "הצילו". אני מצאתי בספריית הוידאו הקרובה גם את: CONCERT FOR GEORGE BACK IN THE US - PAUL THE BEATLES FIRST US VISIT וLENNON LEGEND בחנויות מוזיקה: א. אין חנות מוזיקה שמכבדת את עצמה ואין בה את סידרת האנטלוגי, מומלץ בחום, בעיקר 7-8. תוכל למצוא גם את: CONCERT FOR GEORGE BACK IN THE US - PAUL THE BEATLES FIRST US VISIT LENNON LEGEND PAUL IS LIVE ועוד...

שכחת לציין -

שעל אף הדמיון המדהים בקולות, הביטלס לא דובבו את עצמם בסרט. למען האמת, הנגיעה היחידה שלהם לסרט, הייתה השירים הנפלאים שבתוכו.

100police

New member
איייייפה משייייייייגים?!?!?!?!?!?!?

אולי דרך האינטרנט? מישהו מכיר אתר? אני מיווווואש!!!

100police

New member
לצערי...

אני ממש לא תומך בקניות מחו"ל מנסיון. עכשיו- אמרתם חיפה. זו התקדמות. איפה בחיפה? אני כנראה הולך לשם מחר...

nowhere woman

New member
מהיכן הנסיון המר?

איפה קנית והתאכזבת? אני קונה באמזון המון דברים, השירות שלהם נפלא ואמין. את האתר האוסטרלי אני מתכוונת לנסות בקרוב..- תודה דקלה!

100police

New member
לא לי..

אמזון הם בהחלט אנשים נהדרים, אבל לחבר שלי קרה בזכות הדואר שנעלם לו מה שהוא קנה. אמאזון נפלאים, אני מפחד מהדואר... ובכלל, המחיר כולל דמי משלוח לא? ומחר אני עובר בחיפה, אז למה פשוט שלא לקנות קצר ולעניין?

100police

New member
נו,אז איפה לקנות בצפון?

אני מודה שאני קונה מחו"ל מדי פעם, לא תמיד, אבל הפעם אני *חייב* את זה. על הדיסק כבר חרשתי יותר מדי פעמים, הוא נעשה טיפה חסר טעם (לא לגמרי, זה עדיין ביטלס וזה עדיין גאוניות). אבל עוד שבוע חסר חידוש "חיפושי" (איזה ביטוי הומו) אני מת... מאיפה אני אוכל להשיג את זה בצפון? אמרו בחיפה. יפה. איפה בחיפה?! אני מחר הולך לחיפה.

tin ker bell

New member
בקניון חיפה יש חנות דיוידי ודיסקים

אני מניחה שיש את זה שם. הסרט בהחלט מקסים

דקלה9

New member
וגם באוזן השלישית

כפי שכבר צויין פה (היא נמצאת ברח' מוריה)

דקלה9

New member
וההופעה המ-ה-מ-מ-ת שלהם בסופו!

ולא לשכוח את היצוג המדהים שלנו שם:
כולם יחד עכשיו! (או משהו כזה...)

דרך טובה להשיג את כל הסרטים

אני ממליץ לכם- לכו לאוזן השלישית! בשנקין! אני את כל 5 הסרטים של הביטלס ואת האנתולוגיה ראיתי משם! ראיתי את כל הסרטים והם ממש טובים (לפי דעתי גם "מסע הקסם המסתורי" טוב למרות שאומרים שהוא לא...) לכו לשם!!

רענן פוגל, פני ליין ופוליס 100 !

ועוד כל מיני מצטרפים חדשים ששכחתי. אני חוזרת ומבקשת מכם, בשמי, בשם הנהלה, ובשם שאר חברי הפורום: *הקפידו לשרשר!!!!!!* זה *מיותר* לפתוח שרשור חדש על כל מחשבה תועה, שקופצת לכם בראש ומכילה את המילה ביטלס בתוכה!! בנוסף, יש פה מנהלת, שאינה צריכה לבזבז את זמנה היקר בקיבוץ הודעות שונות תחת שרשור אחד, ובשמירת הסדר בפורום! את ההודעה הזאת למשל, יכלתם בקלות לשרשר תחת הודעתו של פוליס100, שתהה לגבי היכן אפשר לקנות סרטים/חומרים של הביטלס. לא היה כל צורך אם כן, לפתוח בשביל פריט המידע השולי הזה- שרשור חדש. אנא מכם- הקפידו על כך, למען תגבר איכות החיים בפורומנו.
|יום טוב והמשך צפייה מהנה|

Another Girl

New member
תבורכי ../images/Emo25.gif

אני מצטרפת לבקשה של הגברת- כפע שכתוב בדף הראשי: נא להקפיד לשרשר. למרות שאני יכולה, אני לא צריכה לבזבז את זמני במשהו שאתם יכולים לעשות בקלות.נושאים אחרים חשובים לא פחות יורדים ככה לדף השני ונוצר עומס בדף. תודה על ההקשבה...

למעלה