מאמר פורום חדש

Yaniv-DC

New member
מציצה תמורת שלום?

בעודי יושב וקורא עוד כתבה משמימה מפרי עטו המקולקל של רענן שקד, כותב שנוא עלי במיוחד, הוא תפס אותי בפיסקה "מציצה תמורת שלום". מוזמנים לקרוא, ולספר לי - האם תמורת שלום גם אתם הייתם יורדים לערפאת. שלוש, ארבע... ו... למציצה הקלק כאן

.m

New member
אמממ...

האמת... לא! בשביל מה יש לנו ראש ממשלה ו120 מדינאי צמרת? שהם ימצצו לערפאת! mai (לא מאמינה שטוב למות בעד ארצנו)

campari

New member
אני לא בטוח שהבנתם, הוא מדבר על...

סרט קצרצר של בחור צעיר שנקרא "72 בתולות" (ע"ש הפרס הגדול שמובטח למתאבדים הפלסטינים). בסרט הוא מראיין אנשים ונשים מכל הצבעים והמינים והשאלה היחידה היא "האם תמורת שלום היית מוכן למצוץ לערפאת". התשובות הן בגדול "כן", ויש אפילו אחד חמוד שאומר "למרות שאני סטרייט, אני מוכן גם שיפתח לי את התחת תמורת שלום אמיתי. ואני מוכן גם למצוץ לשרון". יש גם מרואיין אחד ערבי, אני חושב, שדווקא לא מתלהב למצוץ לשרון. סרט ממש חמוד.

.m

New member
הבנו...

אפילו ראיתי את חלק מהסרט המדובר... ועדין, אני דבקה בתשובתי!
mai

dong

New member
../images/Emo5.gifזה נשמע דיי מגעיל

לא מספיק שהפוליטיקאים דופקים אותנו בטוסיק כי אנחנו נותנים להם אנחנו גם צריכים למצוץ להם? הלאה המהפכה

נמרמר24

New member
הדבר הטוב היחיד שאני מצליח לחשוב

עליו אצל ערפאת, זה השפתיים הרועדות שלו, שאולי יכולות לעשות את העבודה.. אבל במקרה הזה נראה לי שגם זה לא יעזור לו.

EyeSeeYou

New member
אל אלוהייייייייםםםםם(במבטא גרגרמל)

נמרמר איבדת איתי כל סיכוי

מאמר פורום חדש../images/Emo70.gif

מאמר שאתם כותבים! בעקבות הסרט "72 בתולות" העלה Yaniv-DC את השאלה האם תהיה מוכן למצוץ לערפאת בשביל שלום?. שרשרו תשובותיכם לכאן, ואנו נהפוך אותן למאמר פורום חדש.
איתי ומאי

campari

New member
כן, אבל, תראה...

1. יש לך כרטיס אישי מאד מרשים, אבל לא ברור ממנו אם אתה הומו, אז 2. אולי פספסת את הנקודה שמציצה זה לא השפלה, למרות שבעצם 3. למצוץ לערפאת זה באמת קצת משפיל, אבל 4. יש אנשים שזה הקיק שלהם, אתה יודע: שליטה, השפלות וכל זה. 5. הנקודה העיקרית בעיני היא דווקא שלערפאת יש שפתיים בשרניות, מהסוג המכונה בעגה "שפתיים של מוצץ", ולכן אולי צריך לסדר מחדש את המשוואה: האם אני מוכן שערפאת ימצוץ לי תמורת שלום אמת? והתשובה היא, שוב, לא.

למעלה