מאמר קטן על תובנה....

אניהו

New member
מאמר קטן על תובנה....../images/Emo142.gif

לעיתים אני מצטער שהחיים לא נמצאים על מסילת ברזל אחת ארוכה. כזו של רכבת. וכך כל פעם שאני ארצה לדעת מתי מגיע מה...רק אצמיד את ראשי ואוזני למסילה ו...בינגו. אני מוכן! אבל החיים...אפשר לדמות אותם יותר לדלתא של נהר שמורכב מהמון נחלים קטנים ומסועפים. לעולם לא ניתן לדעת את כיוונם הבא ומה יהיה אחרי הקילומטר הקרוב. נוף משתנה ומפלס עולה או יורד. לעיתים אתה הרפסודה הקטנה אשר נסחפת עם הזרם ולעיתים אתה ספינה גדולה אשר קובעת את הזרם...אבל תמיד תמיד תזכור להביט בנוף ןללמוד. ללמוד מטעויות ואכזבות. להתענג על ציפורים במסעותם אל החופש.לנופף לאיכרים שזופי פנים ולנשותיהם השמנמנות...ולאהוב את החיים בתשוקה עצומה. רק אל תנסו לשחות נגד הזרם! שלכם. עידן.

joyjoy

New member
אני מסכימה עם הכל פרט לסוף

החוויות הכי מענייניות של חיי באו לי מ"ללכת נגד הזרם".... אנחנו בעלי זכות הקביעה על חיינו לא צריך תמיד ללכת עם הזרם בשביל זה יש שיקול דעת וצו הלב.. ואחריו אני אלך... אני לעומת זאת משתדלת לא לשחות נגד כיוון הלב...

חיה 35

New member
עידן המקסים../images/Emo24.gif

כל מה שכתבת מקובל עלי... אבל מה קורה כשאיזה כוח עליון גורם לך לשחות כנגד הזרם? ומה קורה כשאין לך כוח לשחות והזרם לוקח אותך לאן שבא לו? והמקום הזה לא מקובל עליך? חשבת על זה פעם....

CluBeRiT

New member
דעתך כדעתי.

גם אני חושבת כמוך ואני חושבת שמה שכתבת הוא נפלא... אני מניחה שלשחות נגד הזרם ... זה להחליט משהו בניגוד לרגשותייך? או שמא להתנגד למצב שבו החיים הביאו אותך למקום שאינך חפץ בו? את זה לא הבנתי.

למעלה