כל אחד וסדר העדיפות שלו
מקומם לשלם מחירים כל כך גבוהים עבור מזון אורגני, במיוחד שיודעים שהמדינה מסבסדת בעקיפין את המזון הלא אורגני, שהרי אם האיכרים היו צריכים לשלם על נזקי הסביבה שהם גורמים והסכומים היו מגולמים במחירי המוצר, היה מחירו משתווה לזה האורגני ואף עולה עליו. אבל, זה המצב הנתון, שלא נראה שישתנה בשנים הקרובות. פרט לחוויה הקולינרית, את מקבלת מזון שמזין יותר. כך שאת זקוקה לפחות. כפי שנאמר, החיסכון (האפשרי) בטיפולים רפואיים בעתיד, יכסה אף הוא את ההוצאה הנוספת. ניתן אולי גם, כל אחד צריך לדעת אם מתאים לו או לא, לוותר על דברים מסויימים כדי להנות ממזון נקי יותר. יתכן שזוהי הסיבה שלקוחות בחנויות טבע רובם רזים. במחירים כאלה קשה לצאת שבע.