מאמר - BROKEN BRACLET

מאמר - BROKEN BRACLET

הסיפור מאחורי האלבום. זה ממש מעניין (לא אנגלית קשה ) תקראו: Broken Bracelet - The Story behind the album, in Michelle's words. "In July of 1998 I went to Phoenix, Arizona to see Lisa Loeb in concert. I got to talking with one of her opening acts, Steve Poltz. He was the guy who co-wrote "You Were Meant For Me" with singer/songwriter/guitarist Jewel. After talking for a while, he said, "Hold on. Let me get something." He came back with a really beautiful bracelet and he insisted on giving it to me. He said that Jewel had made it. I felt awkward and didn't really feel right taking it. But he insisted and told me "Don't take this bracelet off! When it breaks you're gonna be famous!" I kind of laughed at the thought. And started to watch the concert. Six months later, I ran into a man named Jeff Rabhan. I gave him a demo tape and talked with him for awhile. When I got home after meeting Jeff the bracelet broke off! I didn't know what too think. But it IS peculiar that Jeff is now my manager, and if you're reading this, I must be kind of famous."

../images/Emo13.gif

להכניס למאמרים יהיה נחמד, אני מתנדבת לתרגם. הנה: 'צמיד שבור' - הסיפור שמאחורי האלבום, במילותיה של מישל. "ביולי 1998 הלכתי ל'פוניקס', אריזונה, כדי לראות הופעה של ליסה לואב. הזדמן לי לדבר עם אחד מהאמנים הפותחים, סטיב פולטז. הוא היה הבחור שהשתתף בכתיבת "היית חשוב לי" עם הזמרת/משוררת/גיטריסטית ג'ול. אחרי שיחה של זמן-מה, הוא אמר: "חכי רגע. תני לי להביא משהו." הוא חזר עם צמיד באמת יפהפה והתעקש לתת לי אותו. הוא אמר שג'ול הכינה אותו. הרגשתי נבוכה ולא הרגשתי בנוח לקחת את זה, אבל הוא התעקש ואמר לי: "אל תסירי ממך את הצמיד הזה! כשהוא ישבר, את תהי מפורסמת!" אני מן צחקתי מעצם המחשבה, והתחלתי לצפות במופע. שישה חודשים לאחר-מכן, רצתי אל איש בשם ג'ף ראבן. נתתי לו את קלטת הדמו ודיברתי איתו קצת. כשהגעתי הבייתה אחרי הפגישה איתו, הצמיד נשבר! לא ידעתי מה לחשוב. אבל זה כן יוצא דופן שג'ף הוא האמרגן שלי עכשיו, ואם אתם קוראים את זה - אני חייבת להיות מן מפורסמת."

dun16

New member
שוווה!! תודה שירי ../images/Emo13.gif

תמיד לא הבנתי מה המשמעות של צמיד שבור... את של הוטל פייפר קראתי איפשהו פעם.... רק את של דה ספיריט רום נשאר לגלות...
אם יש לזה בכלל משמעות

Shibby Master

New member
המשמעות של ספיריט רום

החדר המדובר הוא בעצם האולפן הקלטות. מישל אמרה את זה איפשהו פעם. לא היה להם שם לדיסק עד ממש הרגע האחרון וכשהם הקליטו את השירים של הדיסק, המקום היה נראה כמו חדר מיוחד כזה.. לא זוכרת בדיוק, אבל זה הרעיון הכללי. והוטל פייפר.. תקשיבו לשיר. זה כאילו שהיא כל הזמן בדרכים כי היא בסיבוב הופעות שלה ורק שם יש לה את ההזמדנות לכתוב את השירים. שוב, אל תתפסו אותי במילה, אבל זה פחות או יותר.

אפרתתת

New member
The Spirit Room

זה שם של איזשהו פאב שיש לה תמונה שלו עם סבתא רבא רבא רבא שלה עומדת מלפניו, והשם הזה התאים לאווירה של הדיסק או משו כזה, כמו שאמרת...

OrdinaryDay

New member
בהחלט נשמא מעניין..וקרייפי../images/Emo12.gif

*הולכת להביא צמיד* מממ...

למעלה