מאמ"ה- ההגרלה הראשונה

papal

New member
מאמ"ה- ההגרלה הראשונה

שלום לכולכם במסגרת הדברים שאני מנסה להכניס למאמ"ה- והערך המוסף- החלטתי לא לחכות למיכל ולהתחיל כבר בעצמי- ולכן אני מכריז בזאת על ההגרלה הראשונה בין כל חברי מאמ"ה הרשומים (כך שמי שלא נרשם- נה למהר להירשם ) יש בידי מספר עותקים של כרזה בגודל של 2 על 2 עם הציור של קובי- עם הכותרת הדורבנים בהופעה חיה- זה חלק מהעניין של היחצון בפיוז'ן- קיבלתי לידי כמה עשרות- ונותו בידי עותקים ספורים- לאחר הפרסום אי לכך- החלטתי לערוך הגרלה בין כל חברי מאמ"ה- על 3 כרזות כאלו- הגרלה שתיערך על ידי- בצורה האובייקטיבית ביותר- בין כל חברי מאמ"ה הרשומים (כרגע יש 140 כאלה) איך היא תערך- אני רושם את כל השמות בפתקים- מערבב בקערית ומוציא 3 שמות זוכים- ועד 2 שמות- שיזכו לפרס ניחומים- שלא ינתן להם כרגע- אלה בהמשך- כשהוא יגיע לידי (ולכן עוד לא אומר מה הוא) בנוסף לכך- אני מנסה החתים את חברי הלהקה על אחת הכרזות- וכשזה יקרה- אני גם יעשה הגרלה על כרזה חתומה אז זיכרו ש ב- 4 לנובמבר ההגרלה הגדולה!! אני מקווה שזו תהיה ההתחלה- ולכשמיכל תודיע לי מה קורה ומה אנו מקבלים ( בלי לחץ אנשים- אל תשכחו שהיא בן אדם מאוד עסוק- אבל היא משקיעה המון בשבילנו)- נרחיב את הפעילות בהצלחה לכולם טל "פפל" מילר sky is the limit הצטרפו למאמ"ה מועדון אוהבי מוזיקת הדורבנים ולעולם אל תשכחו שתמיד עדיף מחיאות על פחיות!!!!!

unagy

New member
מקפיץ ../images/Emo13.gif

זה דיי שווה אני חייב לציין, מי מפה כבר רשום במאמ"ה?

Hii BiTcH

New member
יואב אני קצת מבולבלת...

לא מפריע לך שכולם ילכו לפורום הזה שמישו פה מפרסם?! אם כולם יהיו שם יהיה פה מתתתתתתת... לא חבל?

unagy

New member
ת'אמת לא..

כי בסה"כ 2 הפורומים הללו רק באים למטרה אחת - לקדם את הלהקה ולתת מקום טוב למעריצים
אז למה לא אני אומר ?

ל י מ ו ן

New member
גמני וגמני..!!ננה בננה!!תקנאו!!!../images/Emo3.gif

אני חושבת....פפל רשמת אותי בסוף.....? (לילך מהאי סי...אם אתה זוכר...ואם לא אז תגיד אני ירשם שוף..בעע....חפיף!)

צ א ל ה

New member
חדשות...

מעכשיו אפשר להרשם למאמ"ה גם אצלי :) תשלחו מייל עם הפרטים הבאים: שם + שם משפחה גיל טלפון וזהו לבנתיים.. המייל שלי הוא [email protected] כוווווולם מוזמנים להרשם, כל מי שאוהב את הדורבנים, ברוך הבא!!!!!!!!! שיהיה לכולם אחלה ערב. צאלה.

DesertRose7

New member
לא הרבה...

את צריכה למסור אלי או לצאלה (זאת שלמעלה..) או לטל (papal( את השם המלא טלפון או פלאפון שבו יוכלו ליצור איתך קשר.. ו.. זהו בנתיים! לא כסף.. לא הגבלת גיל.. לא נאדה!

למעלה