מאמ"ה- המפגש הראשון עם הלהקה

papal

New member
מאמ"ה- המפגש הראשון עם הלהקה

שלום לכם כל חברי הפורום וחברי מאמ"ה היקרים אני מקווה ששלומכם טוב שלומי מצויין- ואפילו יורד בחוץ גשם- שזה ממש מצויין!! יש לי הודעה מאוד מאוד חשובה בשעה טובה ובמזל טוב - נקבע תאריך למפגש רשמי עם הלהקה- לחברי מאמ"ה בלבד המפגש יערך ב-17 לחודש- בשעה חמש אחר הצהריים- המועדון הבארבי בתל אביב- והוא יהיה מעל לשעתיים כנראה- אז יהיה לכם מספיק זמן לשאול כל שאלה שרציתם לדעת להצטלם להחתים - ומה שתרצו בעצם ואני מניח שרובכם גם תישארו להופעה שתהיה לצערי הרב מאוד - אני לא אוכל להגיע- כי ביום שני אני לומד מ8 בבוקר עד 8 בערב- ועוד בעפולה- כך שאין מצב שאני יוכל להגע\יע- אבל מה שבאמת חשוב לי זה אתם- אז העיקר שתגיעו ותהנו ואל תשכחו למסור ד"ש לחברה- ולהזכיר להם מי אירגן את מאמ"ה- ולמה כולכם שם אני מבטיח שאעשה מאמצים- עצומים לפגוש את כולכם מתישהוא בנתיים- אם מישהוא שקרוא את ההודעה עדיין לא הצטרף למאמה- שיעשה זאת דרכ א דרךאחד הנציגים האחרים בפורום וימלא את הטוס המצורף וישלח אליי בדואר חוזר אוקיי? [email protected] עד כאן בנתים אמשיך לעדכן אתכם בדברים טובים נוספים בהמשך טל "פפל" מילר

DesertRose7

New member
אז.. יש מישהו שעדין לא נרשם??

ואך תגידו שאין לכם איך! יש 4 אפשרויות!! איסיקיו : 321695283 מסנגר: [email protected] אי מייל- אותו דבר: [email protected] .. ובדרך הכי פשוטה.. לשלוח לי כאן הודעה אישית!! אז יאללה.. אתם לא רוצים לפספס הזדמנות שכזאת!

little bony

New member
סוף סוף

אני צריכה לצאת מהבית ב3 ורבע אבל בשביל הכל..!! גם אמרתי לאייל שאני יבוא להופעה הבאה בברבי.. איייזה כייף!

greeneye

New member
פאק.

1. אני רוצה להצטרף... אני רשלח לאימייל אחר כך. 2. יש לי חוג... פאק. בדיוק בשעה חמש.

למעלה