מאמ"ה כקבוצת לחץ צרכנית

• פותח הנושא papal
  • פורסם בתאריך

papal

New member
מאמ"ה כקבוצת לחץ צרכנית

אוקיי אז בהתאם למה שכתבתי בהודעה הקודמת- בואו נפנה את הכוח שלנו לטובת הדורבנים ונתחיל- כמה מפתיע - בערוץ 24 אז יש לנו רשומים מעל 100 איש - מתוכם כאן- בפורום רשומים לפחות 35 אנשים אז כל מי שרוצה אבקש ממנו שאם הוא יכול או היא יכולה אז נא לשלוח לי הודעה כאן או באי מייל- לאשר את השימוש בשמו ובפרטיו- ול24 יגיע מכתב כשהשאיפה להגיע למקסימום של אנשים - שיבקש להעלות את האינטנסיביות של שידרוי קליפים של הדורבנים- תאמינו לי אם הם ידעו שבזמן נתון יצפו בהם כך וכך אנשים הם ישדרו כמו גדולים!! כדי שלא אפספס אף אחד _בגלל ריבוי האנשים חלקכם אני לא זוכר בשמות פרטיים אלה בכינוי (ואל נא תכעסו- כי בטח אני מכיר רק לא מזהה בכינוי ) אז אנה אשרו לי גם באי מייל או איי סי קיו מספיק רק את שמכם!! שמח מאוד אם תשתפו פעולה וההודעה הזו תופיע גם בפורום הייד פארק למי שמתעניין!! בהצלחה לכולנו! ובהצלחה לדורבנים!!

Pagra Baleben

New member
סבבה../images/Emo70.gif

אתה יכול להשתמש בפרטים שלי

little bony

New member
יש לך את השם שלי

חן (כץ) למרות שאתה וודאי יודע את זה.. לשאר הבנות- שטל לא יעבוד קשה פשוט תרשמו את השם

יוסדוס

New member
אתה מוזמן לרשום גם אותי....

וליתר ביטחון אם אתה לא זוכר.... יוסי משיח צריך עוד משהו?

מתוקיז

New member
אני לא חברת מאמ"ה,

אבל אני גם תומכת ברעיון של הלחץ על ערוץ 24- אני יכולה לתרום את שמי למאבק בכל זאת?

מתוקיז

New member
אני אמורה לקחת את זה כ"לא"?

כי ממש חבל לי לא לתרום למאבק רק בגלל שאני לא חברה...

little bony

New member
אני מניחה.....

שאת יכולה לתרום את שמך.. בנוסף את יכולה להרשם למאמ"ה אם גילך עובר את ה-14 או שדיברת אם טל וקיבלת אישור מיוחד.. אם מלאו 14 שנה לפחות לחייך את יכולה להרשם גם דרך צאלה ושחר.. להרשם לא כלול בתשלום אבל כן מחייב כבוד ללהקה ולמאמ"ה עצמה. היה לנו מקרה אחד מאד לא נעים של הברזה מצד רבים מחברי מאמ"ה ואנחנו ממש לא רוצים שזה יקרה שוב (ומכן נובעת הגבלת הגיל) מקווה שהבנת..

papal

New member
חן יקירתי

אני ממש ממש מודה לך על כל העזרה אבל בבקשה אנה תני לי לענות לשאלות לגבי מאמ"ה מהסיבה הפשוטה שבימים אלה ממש הולך ונבנה תקנון-שנובע מכל אותם מקרים שדיברת עליהם- תקנון שמטרתו היחידה היא רק למסד דברים שא5נחנו כל הזמן מדברים עליהם - כדי למנוע מצב שבו אנשים מצטרפים למאמ"ה רק כדי לקבל ולא לתת (מה שכולנו לא רוצים שיקרה כמובן) את ממש חמודה שאת עוזרת ואני מודה לך מאוד מאוד מאוד אבל כרגע וזה גם מוםפנה לכולם- בגלל כל השינוייןם- תנו לי לענות לאנשים על שאלותיהם- כי בנתיים (וזה זמני אני מקווה )- רק אני יודע בדיוק את כל התנאים- ויכול לענות בצורה מושלמת לשאלות-- אני גם מבטיח שחור על גבי פורופ שהתקנון יופיע כאן עד ליום ראשון הקרוב! נ.ב זיכרו המטרה של התקנון היא רק למנוע מצבים של אי נעימויות ולא חלילה לצאת נגד מישהוא או משהוא נ.ב בכל אופפן תודה לכולכם ובמיוחד לך חן ולצאלה ולשחר על העזרה עם מאמ"ה

papal

New member
בטח שאת יכולה

למה את עדיין לא רשומה במאמ"ה?

מתוקיז

New member
אממ....

קצת קשה לי עם חברויות רשמיות כאלו. כלומר, מה זה אומר "לקחת ולא לתת"? מה אני אמורה לתת? אהבה, את קולי, את דמי, את בני בכורי? גם במועדון טרנסילווניה (מועדון המעריצים של מופע הקולנוע של רוקי בארץ) אני לא חברה, ואני שותפה פעילה בקהילה בשנתיים האחרונות... אז למה להצטרף בעצם? (זאת לא שאלה רטורית)

papal

New member
איך שבא לך

אבל פשוט הרישום במאמ2ה הוא חיוני מסיבה פשוטה- שאיני יכול להסביר לך אותה בפורום אבל אשמח מאוד להסביר לך באיי סי קיו 18447096 וחו. מזה זה טוטאלי תלוי בך- ואנחנו בכל מקרה שמחשאת פעילה ואוהבת את הלהקה ושאת כאן :)

TaKe Me DuDi

New member
אתה יכוטל להוסיף גם אותי אם בא לך..

ד"א קןראים לי דנה לוי .......אם צריך ....

למעלה