מאמ"ה

צ א ל ה

New member
מאמ"ה

היי אנשים מה המצב? מקווה שהכל טוב. רציתי להזכיר לכולם (במיוחד לחדשים) שאפשר להצטרף למאמ"ה תוך שניות בלבד, מי שנרשם למאמ"ה צפויות לו הפתעות מגניבות בהמשך הדרך אין הגבלת גיל/אזור מגורים וכד' אז כוווווווווווולם אז שווה ביותר! מי שלא יודע - מאמ"ה זה "מועדון אוהבי מוזיקת הדורבנים" קיצר, מי שרוצה להרשם למאמ"ה מוזמן לשלוח לי מייל לכתובת [email protected] עם הפרטים הבאים... שם + שם משפחה גיל טלפון/פלאפון זהו זה. נכון פשוט? מקווה שתרשמו בהמוניכם! צאלה.

צ א ל ה

New member
תיקון : ../images/Emo9.gif

.... אז כוווווווווווולם יכולים להרשם! שחכתי את המשך המשפט... אופס

HaMsTeR

New member
ממ.. אני לא יודעת אם נרשמתי../images/Emo118.gif

נתתי לשחר (Dorbanit) באייסיקיו את הפרטים שלי, אבל אני לא יודעת אם אני נחשבת לחברה במועדון

DesertRose7

New member
בטח שכן!!!

אמרתי לך ועכשיו לכולם! אצלי אתם רשומים פשוט המנהל של המועדון לא יהיה בבית עד יום חמישי .. ורק אז אני אוכל לעדכן אותו.. בכל זאת.. לא צריך להתריד אותו כל הזמן!!!

papal

New member
שחר נחשבת נציגה רשמית

כמו גם צאלה וצ'ופצ'ופ ועוד כמה חברים- ולכן אין לך מה לדאוג אם נתת לה את הפרטים את רשומה

צ א ל ה

New member
מה עושים במאמ"ה?

אז ככה, מאמ"ה זה כמו מועדון מעריצים, אבל לא ממש.. אם אתם רשומים במאמ"ה יהיה אפשר בעתיד לזכות בכל מיני הטבות... לדוגמא, כבר הייתה הגרלה של פוסטר של הדורבנים... ושלושה ח'ברה זכו... במועד מאוחר יותר מישהו יזכה גם בפוסטר חתום.. עובדים על מפגש עם הלהקה ועוד כל מיני דברים מגניבים. שווה להרשם, כי ת'כלס... אין מה להפסיד, לא משלמים על זה שקל אחד אפילו. :)

Hii BiTcH

New member
בלי לרדת על הדורבנים או מש'ו

אני אוהבת את השירים שלהם והכול אבל אני לא תופסת מהם כמו מי יודע מה.. כאילו תחשבו על זה..אתה יכול לאהוב כמה שירים של להקה אבל פוסטר? וואו ממש עשו לי ת'יום.. ללכת להופעה זה סבבה אבל להתלהב מדברים קטנים ומטומטמים? נההההה...

ל י מ ו ן

New member
יש בעיה.........:S

דיברתי עם "פפל" באי סי ונתתי לו פרטים ואני לוידת אם הוא רשם......את יכולה בבקשה לבדוק?(לילך מאור-([email protected] תודה מראש אשה......

צ א ל ה

New member
תרשמו איך שבא לכם......

לי פשוט הכי נוח לרשום דרך המייל כי ככה הכל מרוכז אצלי..... אבל יש לי גם מסינג'ר (הכתובת בפרטים)

למעלה