מאנטה ריי, חוף הדולפינריום ת"א
זה כבר ביקור הX במסעדה הוותיקה הזו שנושקת לים והישיבה במרפסת היא חוויה בפני עצמה. הבעיה הגדולה של המקום הזה הוא התימחור הרצחני וכמחאה אנו לא מרבים לבקר בה. יש לציין שביום א' בצהריים שהוא יום חלש היא הייתה מלאה, בעיקר בתיירים ועם ביקוש כזה למרות המחירים קשה להתווכח.
בחרנו מהמגש הגדוש 2 מזטים: צוקיני וצזיקי. הראשון היה מעולה והשני סטנדרטי. לזה קיבלנו לחם שטוח , טרי וטעים שקשה להפסיק לנגוס ממנו.
אח"כ חלקנו באוסובוקו טלה עם תפו"א וירקות. מנה טובה למדי אבל שרנו הלולויה.
עוד לגמנו 2 כוסות קברנה מבית רקנאטי , יין כהה ועוצמתי.
השרות איטי כנראה בשל העומס של צהרי היום אך בהחלט קורקטי.
העלות 280 ש"ח כולל תשר. היינות יקרים למדי ומדי כרגיל, 21 ש"ח כל מזט מהמגש.
הישיבה מול הים והגולשים מפצה על הכל.
זה כבר ביקור הX במסעדה הוותיקה הזו שנושקת לים והישיבה במרפסת היא חוויה בפני עצמה. הבעיה הגדולה של המקום הזה הוא התימחור הרצחני וכמחאה אנו לא מרבים לבקר בה. יש לציין שביום א' בצהריים שהוא יום חלש היא הייתה מלאה, בעיקר בתיירים ועם ביקוש כזה למרות המחירים קשה להתווכח.
בחרנו מהמגש הגדוש 2 מזטים: צוקיני וצזיקי. הראשון היה מעולה והשני סטנדרטי. לזה קיבלנו לחם שטוח , טרי וטעים שקשה להפסיק לנגוס ממנו.
אח"כ חלקנו באוסובוקו טלה עם תפו"א וירקות. מנה טובה למדי אבל שרנו הלולויה.
עוד לגמנו 2 כוסות קברנה מבית רקנאטי , יין כהה ועוצמתי.
השרות איטי כנראה בשל העומס של צהרי היום אך בהחלט קורקטי.
העלות 280 ש"ח כולל תשר. היינות יקרים למדי ומדי כרגיל, 21 ש"ח כל מזט מהמגש.
הישיבה מול הים והגולשים מפצה על הכל.