מאני קאנט ביי מי לוב

twigy

New member
מאני קאנט ביי מי לוב

בנות גבר שיש לו המון, אבל המון כסף, מהסוג של הגברים ששופכים על הבחורה ופשוט נותנים לה לעשות מה שהיא רוצה כמה שהיא רוצה. האם תהיו עם גבר כזה למרות שהוא לא מושך מבחינה חיצונית (לא שמן) ?

dod_basim

New member
הבנתי

הבנת שאין לך סיכוי בזכות המשיכה הטוטאלית שלך אז אתה מתכוון לשבור תוכניות חסכון??? גישה נפלאה באסים הכל בהומור...

כמעט25

New member
בפירוש

לא!!!!!! גם אם הוא מלך היופי! כי אנשים כאלה בדר"כ....עולמם סובב סביב כסף..וזה מגעיל אותי..

כמעט25

New member
אני והוא...

מכסף שהורווח ממוסר עבודה גבוה! ולא מהכסף של "אבא ואמא"

Miss Thang

New member
חד משמעית לא, לא מחפשת שוגר-דדי.

בטח שלא שוגר-דדי בבון.

liontamer

New member
עזוב אותך אישיות

יש לי אופנוע לאון ורווום ורוווווום ורוווווווווום

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ממש אבל ממש ממש לא מה זה משנה אם יש כסף ואין אהבה ? אין משיכה ? אני לא מסוגלת לשקר לעצמי יותר משעה .. מנסיון אני מדברת.. כבר הכרתי לא מעט מליאנים ולא היתי מסוגלת להיות איתם באינטמיות זה פשוט לא זה בפועל אי אפשר לעצום עינים ולחשוב רק על הכסף.. זה פשוט לא זה .. לא מסוגלת לשקר לעצמי ככה money cant buy me love

AnkSunAmun

New member
money don't buy love!

לפי ההכרזה שלי אתם בטח מבינים באיזה צד אני נוקטת... וההסברים: חייבת משיכה חיצונית בכדי שתהיה מערכת יחסים נורמלית ותקינה. אם הבחורה רוצה את הבחור בגלל הכסף, הפינוק, המעמד.. יו ניים איט... זאת לא אהבה אמיתית!! זה סוג של ניצול.. ובכלל גם אם מערכת כזאת תתפתח היא לא תחזיק מעמד..

pain is MY love

New member
כוווווווווולכם חיים בסרט!

תעשו לי טובה... זה טוב ויפה לצאת בהצהרות כאלה בפורום אבל באו נדבר ת'כלס. הבן אדם יכול לממן לי חיים שאני יכולה רק לחלום עליהם... אני יכולה לצאת, לקנות, להתלבש במיטב המותגים, לענוד יהלומיםף, לבקר במקומות שלא הייתי רואה בלי כל הכסף הזה... אז מה זה משנה? אין אהבה? שלא תהייה אהבה... תמיד אפשר למצוא מישהו אחר מהצד. אף אחד פה לא רואה עקרות בית נואשות?! תהיו כנים עם עצמכם.. כסף לא קונה אהבה. אבל כסף קונה חיים טובים, וכשמציאים למישהו חיים טובים הוא בדרך כלל לא יסרב... ואני לא מדברת על לבנות חיים ומשפחה עם בן אדם כזה... רק לבלות קצת ולהינות... מה כל כך רע בזה?!?!

למעלה