מאסטר סטב תרשום מתכון מנצח

מאסטר סטב תרשום מתכון מנצח

קונים מקרל קפוא מנקים ומשרים יום שלם בלימון הולכים ליער בן שמן לוקחים זרדים יבשים עליהם ענפי אורן ומעליהם זרדים רטובים מדליקים אש מלמטה שמים רשת למעלה עים הדג לוקחים מחבת עמוקה ( ווק) הופכים אותה על הדג והעשן נספג בדג כרבע שעה רק תקפיד שלא ישרף ויש לך דג מעושן לתפארת מדינת ישראל ( מניסיון הדג טעים יותר קר )
 

Master Stav

New member
אחלה מתכון לעישון דגים ....

בוא לפורום קרניבורים ...ותן אותו שם .... אני מכיר את השיטה והתשתמשתי איתה גם לבשרים ... רצועות סינטה על רשת ...שעושנו באמצעות ענפי אורן ועלי אקליפטוס ורזמרין ....יצא גוטה גוטה .... ואגב השם הוא סתיו ... MASTER זה לאופרה אחרת לגמרי
 
קח טיפ נוסף

במקום מנגל תשתמש באבנים ולעיתי ביער בן שמן אני מוצא אבני שביל קח 2 ( אחת על השניה) ועוד 2 במקביל ומסביב אבנים גובה 2 אריחים כאלו יוצר לך גובה ואגב גם בשרים אני לחלוטין לא משתמש בפחמים ורעל אלא רק בעצים טבעיים ( למעט אקליפטוס) וכשבעבר גרתי עים פרודתי במטולה השתמשתי בגזם וענפים של פירות נשירים מה שנותן ארומה לבשרים תראה סתיו לא בשביל כסף אני אומר לך פחם ורעל לא בשבילי
 

Master Stav

New member
איש יקר .....

קודם כול ..... פחם בטיפול נכון אינו רעל מעבר לזה כמי שנוהג לעשותע ל האש לפחות פעם בשבוע ומצב בריאותו ...ובכן סביר פלוס אני יכול לומר לך שאני מעשן בשרים לא פעם ולא פםעמים בשיטה הזו ואני בימים אלו בונה מתקן לעישון בחצר שעשוי מדוד יישן ....אתה מוזמן לראות את המדריך שפרסמתי לגבי בניית מנגל ...
 
למעלה