מאסטר ראיס דילמה חבר פורום מכובד פנה אלי במסר אישי באלו המילים: "ג'יקסר צייר לי כיבשה" WTF
G Gixxer600® New member 3/12/03 #1 מאסטר ראיס דילמה חבר פורום מכובד פנה אלי במסר אישי באלו המילים: "ג'יקסר צייר לי כיבשה" WTF
E el presidente New member 3/12/03 #2 יש לי חשש שאנייודע במי מדובר האם הוא ביקש שתצייר לו את הכיבשה בדם של ילדות קטנות על פני מיגרש טניס צפון תל אביבי?
יש לי חשש שאנייודע במי מדובר האם הוא ביקש שתצייר לו את הכיבשה בדם של ילדות קטנות על פני מיגרש טניס צפון תל אביבי?
E el presidente New member 3/12/03 #4 זה בסדר..לי הוא שלך מסר שהוא רוצה שאני ירשום על הגג של עזיראלי את התיקווה עם מעיים של תינוקות בני שנה מקסימום.....ולנקת עם העניים שלהם..חתיכת פורייקט.
זה בסדר..לי הוא שלך מסר שהוא רוצה שאני ירשום על הגג של עזיראלי את התיקווה עם מעיים של תינוקות בני שנה מקסימום.....ולנקת עם העניים שלהם..חתיכת פורייקט.
E el presidente New member 3/12/03 #6 ../images/Emo6.gif אמרתי לו...בן אדם...תהיה אנושי ..איפה הרחמים שלך....קצת הומניות...קצת צלם אנוש...אתה יודע איזה גבוה זה עזריאלי....למה שלא נעשה את זה על "מיגדל שלום"... אבל לאאאא...הוא התעקש.
../images/Emo6.gif אמרתי לו...בן אדם...תהיה אנושי ..איפה הרחמים שלך....קצת הומניות...קצת צלם אנוש...אתה יודע איזה גבוה זה עזריאלי....למה שלא נעשה את זה על "מיגדל שלום"... אבל לאאאא...הוא התעקש.