חבל שאתה מתלהם, כי אתה טועה
נוקדלי (או שפצלה, או טרופי, תקרא להן בהתאם למקום ממנו באת) הן בצקניות על בסיס ביצים. ללא תפוחי אדמה. הן מהוות תוספת לתבשילים עם הרבה רוטב, כמו גולאש, כי הן כמעט חסרות טעם אבל סופגות את הרוטב מצויין.
ה"ניוקי" ההונגרי נקרא נודלי - Nudli.
כתוספת לאורחה, מטגנים את הנודלי בחמאה לכשעצמם במחבת ומוסיפים פירורי לחם, או בצל מטוגן.
כקינוח, מטגנים את הנודלי בחמאה ועל המנה המוכנה מוסיפים סוכר ופרג (או קינמון). אופציה נוספת היא לטגן אותם בפירורי לחם וסוכר.
אפשרות שלישית היא לחתוך את בצק הנודלי לריבועים, לשים באמצע פובידל (ריבת שזיפים) ולסגור בצורת משולשים, ואז לטגן בפירורי לחם וסוכר או לטגן לבד ולפזר סוכר ופרג / קינמון.
(לידיעה, אפילו שטעית, האינטליגנציה שלי לא נעלבה, לא איבדת נקודות ואני לא אכנה אותך "ביזיון". הכל בסדר, מותר לטעות ולהישאר חכם)