מאסטר...

Joey*

New member
מאסטר...

מאסטר אחי היקר! האם אי שם במעמקי הוויתך שרויה נפש של משורר? אני חייב להודות שהתרשמתי עמוקות מדבריך על מהותה ומשמעותה של האהבה...מנסיון אני יכול לומר שאני יודע בדיוק איך אתה מרגיש. אתה נמצא עם מישהי שנה וחצי, ואז זה נגמר...נכון שזה כואב בהתחלה, אבל אז אתה מתרגל לזה, וכאילו שלא אהבת בכלל. מאז עברו יותר משנתיים ולצערי אני חייב להודות שעדיין לא אהבתי מאז, ואני ממש לא בטוח אם טוב לי עם זה או לא... בכל אופן, אני אופטימי ולכן אני בטוח שיהיה בסדר!! בתקווה לימים שקטים יותר...

WishMaster

New member
ג`ואי

אחי....תסתכל טוב טוב בנשמתי ותראה עמוק בפנים משוררת משועממת... בכל אחד מאיתנו טמונה אהבה מוסתרת שאינה מומשה.... הבעיה היא לדעת מאיפה היא מגיעה... כאשר אנחנו מוצאים את האהבה הזאת , אנחנו המאושרים באדם , וכאשר אנחנו מאבדים אותה , אנחנו הכי מדוכאים עלי אדמות.... השאלה היא האם שווה לנו בכלל למצוא את האהבה , הרי אנחנו יודעים שנאבד אותה בשלב כלשהוא.... תחשוב על זה...

Joey*

New member
ושוב מאסטר...

מאסטר יקר... דעתי בעניין היא ברורה- אהבה שווה כל רגע, כל כאב, כל דבר... אני זוכר לפרטי פרטים כל דבר קטן מאותה אהבה גדולה שהיתה לי, ועם כל הכאב שהיה כרוך בסיומה, לא הייתי מוותר ולו על חלקיק שניה ממנה. כמובן שזוהי הרגשתי האישית, וזכותך להרגיש מה שאתה מרגיש, אבל אם הייתה לי עוד הזדמנות- לא הייתי מהסס לרגע! אהבה פשוט שווה הכל...ללא גבולות...

למעלה