מאסף עירוני : רמה"ש - הרצליה

s a s s

New member
מאסף עירוני : רמה"ש - הרצליה ../images/Emo127.gif

בהמשך למסורת המאספים נפגש השבוע למאסף עירוני רמה"ש הרצליה. ביום רביעי 7.1.04 בשעה 20:45 נפגש בחניון הסינמה סיטי הצמוד לתחנת הדלק "סונול גלילות" ונצא ברכיבה לכיוון מזרח לשדות רמה"ש ולתוך העיר עצמה. נחצה את רמה"ש לאורך רחובה הראשי, רחוב סוקולוב ונהנה מהסבריו והדרכתו של סובו. נמשיך לכיוון צפונה לתוככי העיר הרצליה עד לרחובה הראשי, רחוב סוקולוב ומשם נרכב לכיוון מערב לחוף הים והמרינה דרך איזור התעשיה העשיר באתרי בילוי. הרכיבה בהרצליה תלווה בהסברים ובהדרכת ששי. נסיים את פרק הרכיבה בנסיעה לאורך מצוקי הכורכר ממתחם המרינה לכיוון חוף מנדרין, נתוודא לבנות העובדות ונסיים במתחם הסינמה סיטי. בחלק האומנותי של הערב נהנה כולנו מערב של אווירה אירית אותנטית, מוזיקה טובה ובירות. את הערב נסיים בפאב אירי חדש הממוקם בתוככי מתחם הסינמה סיטי, מוזיקה אירית מצויינת אווירה מיוחדת אוכל טעים והכי חשוב בירה אירית שחורה. נא להצטייד מראש במנעולי אופניים, במידה ולא נוכל להכניס את האופניים למתחם נתארגן בקשירה של כל הזוגות יחדיו. כולם מוזמנים להצטרף, המאסף אינו מומלץ על ידי משרד הבריאות וכל פעילות בו עלולה לגרום להתמכרות קשה. ראו הוזהרתם !!! חובה להצטייד בקסדה, נצנצים, פנסים, מצב רוח טוב ושלל בדיחות. (ג'חנונים לא יוגשו ביום רביעי). לפרטים נוספים ששי : 057-201776

EREZ82

New member
אבל אני וגדי לא נהיה שם...

ככה המאספים דילגו ליום רביעי ????

Judy 1

New member
בהרצליה?

בהרצליה? לא בלי שאני אצטרף!!!! זה פשוט לא בא בחשבון!!! אשמח להוסיף לאג'נדה סיפורים/פרפראות/צ'יזבאטים שקשורים לעיר ולתושביה מאז ועד היום... (בעצם עד יום רביעי...) יהודית

Zeev Kovalsky

New member
../images/Emo13.gifJudi

Welcome to the Club Judi
אך הזהרי. אלה פרחחים (חלקם בני 50) שרוכבים בכביש, מדרכות וכל מיני מכשולים ומדרגות! ובסוף הרכיבה מבלים במקומות מפוקפקים כגון בתי קפה ו\או פאבים

Zeev Kovalsky

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כאן בחשכת הלילה, רוקמים הם את המזימותשלהם!

Judy 1

New member
תראה, זאב, יש לך כאן עניין עם......

תראה, זאב, אתה ממש ממש לא מפחיד! יש לי אפילו חולצה של פנתרה (ע"ע רונן B ) נחתי ואני בכוחות מחודשים לדיוושים ארוכים וממושכים בערבות הנגב והערבה או בסמטאות המושבה השכנה. למרות ההמלצות של חבר או שניים עדין לא החלטתי אם להחליף רק את ה"ניק" או גם את האופניים. ועכשיו אני ממש רוצה לשמוע ברכות על החולצה!!!!

Greg jinji

New member
גם אני רוצה חולצה כזאת!!!../images/Emo99.gif

למרות שלא הצלחתי להגדיל את התמונה . מקווה ליראות את החולצה ביום רביעי.

alonaski

New member
= מ-ק-ס-י-מ-ה!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

וגם... = השרוולים האדום-לבן!!! (ניחוש שלי: מיוגוסלביה?...
)

GAD333

New member
מדוע מהבא ולא מהנוכחי..../images/Emo67.gif

אתם תראו שיהיה
ותזדקקו ל
וכנראה גם
מאוד , ובסופו של דבר תזדקקו ל
ח"וח ... יום רביעי החזאים צופים
ברדק במזג האויר ולכן כדאי ביום ג'
.....ותמיד אבל תמיד בימי ג'..." פעמיים כי טוב" שאו ברכה ותהנו, אני אמשיך לאכול את ה
גדי

למעלה