מאסק 2004

מאסק 2004

היום קיבלתי את המאסק שלי אחרי 3 שבועות של המתנה ארוכה. באותם שלושת השבועות קראתי לא קצת מאמרים וכל מיני דברים עליו אז ככה זה ממש שטויות מה שכתבו פו במאמרים... אף גבר לא היתחיל איתי כמו שכתבו פו הקטנוע מאיץ מצוייןיחסית ל50 ולא מעט פעמים הישארתי מכוניות מאחור סוחב מעולה ואת העלייה של סטלה מאריס בחיפה עליתי מעל 60 וזה בגלל שאני בהרצה ולא נתתי לו פול גז וגם הוא נורא מרווח ונראה טוב אז בקיצור מה שכתבו פו במאמרים זה סתם בולשיט והקטנוע מומלץ מאוד נסו ותהנו איתי.

נ.ב

תודה לצוות טייפון מצ'ק פוסט חיפה שנתנו הסברים ולא התיעשו להסביר שוב ושוב על כל דבר אחלה חברה תודה........

mr-j

New member
לא הבנתי

היה לך כבר מאסק או שאת כל החוויות האלה הספקת לצבור כבר ביום הראשון? סתם להבנה-אין לי שום דבר נגד או בעד מאסק - לא רכבתי לא יודע אה-ואם אתה מבסוט אז שיז@@ כולם -תתחדש ותהנה J

shaby_b

New member
מסכים איתך. גם לי יש אחד. 2002

הדביקו לקטנוע תדמית רעה מן ההתחלה, ועשו לו עוול. אני מרוצה ממנו עד הגג - וכך כל מי שאני פוגש ברמזורים על הכלי הזה. הוא אמנם לא מהמהירים ביותר- רק 73 קמ"ש במישור - אבל הוא נוח מאד מאד! וגם אמין. בקיצור, שווה כל שקל. שלכם,

ixmix

New member
../images/Emo45.gif - בדיוק מה שבמאמר.

נוח - אמרתי במאמר. אמין - כתבתי שאני מניח שכך יהיה. לא הכי מהיר - בדיוק כפי שכתוב. מערכת בלימה בינונית - שזה מוזר בדיסק 19 מ"מ (ואולי בגלל המשקל הרב). כבד - מה לעשות, נתוני יצרן. עיצוב - כתבתי שזה ענין של טעם. לטעמי לא מוצלח. שווה את הכסף? ענין של טעם. לדעתי לא, אבל צדיק באמונתו יחיה.

shaby_b

New member
נכון, יידידי, אבל הנימה../images/Emo4.gif

במאמר שלך, הנשמעת כי באופן כללי, לאחר שקלול כל הגורמים - קנייתו אינה כדאית - לדעתי ולטעמי אינה במקומה. אני שוב אומר - 99% מהבעלים של הקטנוע הנ"ל בארץ (בסקר לא רשמי), מרוצים ממנו עד הגג. על טעם וריח לא אוכל להתווכח, אבל כשירות לקוראי הפורום ראוי להציג את הדיעה האחרת. (וזה מה שאני עושה עכשיו -חברים
) תודה

ixmix

New member
מאסק:

נתונים יבשים: מאסק - 10K ש"ח, 7 כ"ס ב6500 סל"ד, 94 קילו. ג'ט - 7.2 כ"ס על 89 קילו. מומנט של שניהם זהה. טייפון - כוח דומה על 75 ק"ג (20 קילו פחות!). פז'ו 11.5 K, הרבה יותר חזק. חוץ מזה 0 לדעת כותב המאמר, ואני מכיר אותו טוב
- מדובר בקטנוע "מעוגל" מדי, בעל מראה שאינו קרבי (וזו בלשון המעטה), אשר אינו מצדיק את מחירו אל מול מתחריו. קטנועי 50 מקוררי אוויר בעלי ביצועים סבירים יש לא מעט, וכמעט כולם זולים באופן משמעותי מהמאסק. ודבר אחרון - יש דרך מקובלת להעביר ביקורת. היה נחמד לו היית משתמש בה.

תגובה...

אז ככה הקטנוע לא אמור להיות קטנוע ספורט ולכן העיצוב לא קרבי זה כמו שתגיד שדיוק או מובי של קימקו שאין להם עיצוב קרבי. כי הם לא אמורים להיות כאלו וחוץ מזה רוב הקטנועים עולים 1000 שח יותר +- וזה ידידי היקר משהו כמו 65% אחוז מביטוח החובה שאתה יכול לשלם בכסף הזה אז שכל אחד יעשה תחישוב שלו.וגם הטייפון זה קטנוע שטח אז איך אתה משווה בינהם??????????????אם כבר תשווה בין הויוה סיטי של פיזו למשל או לZX של קימקו שהוא ממש אבל ממש מכוער (וזה בלשון המעטה).

למעלה