מאסתמה לאמפיזמה

saarye

New member
מאסתמה לאמפיזמה

במשך שנים רבות סבלתי מאסתמה. הייתי גם מאד חכם ועישנתי סיגריות. כיום בגיל מאוחר אני סובל מאמפיזמה. מה ניתן לעשות? אודה על תשובה והתיחסות

אמפיזמה (נפחת)

היי אמפיזמה הינה פגיעה בנדיות שבראות שגורמת להוצרות חללים גדולים בראות וכתוצאה מכך להקטנת שטח הפנים לחילוף בן חמצן לפחמן דו חמצני. האם הביטוי לכך אצלך הינו בקוצר נשימה ? חשוב לי לציין שבמקרה שכזה יש לגשת למטפל לשם קבלת טיפול לטווח ארוך הכולל הכנת פורמולה מצמחי מרפא - שתוכן לך לאחר תשאול מקיף ומעמיק . ידוע לי על הצלחה בהקלת התופעות ע"י טיפולים בדיקור. המטרה כיום הינה לנסות שלקם את הרקמות הפנימיות בראות ולכן יש לשלב תוספי מזון כמו ויטמין A ויטמין C ואסטרגלוס כמו כן חשוב לעסוק בפעילות גופנית אנארובית (עובד על לב ריאה). יש מקום לעשות ניקוי של הגוף -( שוב חשוב לי לציין כי ניקוי גוף יש לעשות בהדרכת מטפל!)הן בדרך של צום , הן בדרך של תזונה כמו לעיסת עשב חיטה (או GREEN MAGMA). בכל אופן הייתי מציאה לך לקחת את בריאותך בידיים. הרבה בריאות

saarye

New member
נפחת

שלום יעל, תודה רבה על תשובתך. עיקר הדברים (התיאורטיים) ידועים לי. מה שלא היה ידוע - זה החלק הנוגע לרפואה המשלימה. באשר ל"קח את בריאותך בידיים": מתוך בדיקה (באינטרנט) ליקטתי מספר טיפולים - אני הולך יום יום (כולל גם הליכה נמרצת) כ- שעה כל יום. וכן "קופץ" על כדור ענק (80 ס"מ קוטר) פעמיים ביום, 10דקות כל פעם. בנוסף התעמלות לסיבולת לב-ריאה וגם תרגילים לתירגול כללי. וכן - אני סובל מקוצר נשימה. ושוב תודה.

למעלה