מאפה גבינה עם חציל קלוי
המרכיבים
לכ-10 יחידות- תלוי בגודל) 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 100 גרם מרגרינה/ חמאה 1/2 כוס שמן כפית מלח כוס מים מילוי: 2 כפות גבינת פטה מגורדת 2 כפות קוטג` 1 כפית קמח 1 כפית שמן זית מעט פלפל ומלח חציל קלוי מקולף 1 שן שום כתושה (אפשר להוסיף יותר למי שאוהב) להברשה: שומשום וביצה. הוראות הכנה: ללוש את כל חומרי הבצק לבצק רך וגמיש (אפשר גם ביד) ולהכניס למקרר לכ-שעה. לקלות חציל על הגז, בתנור וכו`, לקלפו ולטחון עם יתר חומרי המילוי. לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס, רינג או מה שרוצים בגודל הרצוי. למלא בערך כף מהמלית לסגור לחצי ולהדק היטב את הקצוות (להיזהר שהמלית לא "תברח" מהמרכז אחרת המאפה יפתח באפיה. להבריש בביצה טרופה עם מעט מים ולבזוק שומשום מעל. להכניס לתנור לחום של 180 מעלות למשך כ-25 דקות או עד שישחים.
המרכיבים