מאפה טעים שעשיתי אתמול-מתכון
היי. לא להאמין - כמה פשוט - ככה טעים: זה בעצם לחם "ממולא" בכל מיני דברים טובים בפנים. החומרים לבצק - חומרים רגילים של לחם: 4 כוסות קמח נ"ג כוס וחצי מים 2 כפות שמן זית 3 כפות שמרית 1 ביצה 3 כפות סוכר 1 כפית מלח מעט רוזמרין החומרים למילוי: אהבניות מיובשות בשמן זית (עגבניות...) אהבניה טרייה פרוסה רוזמרין גבינה בולגרית מפוררת תהליך ההכנה: 1. מערבבים הכל בעזרת כף עץ עד להתמוססות גושי הקמח בבצק. 2. מתפיחים שעה. 3. מערבבים שנית בכף העץ עד לירידת כל התפיחה. 4. משמנים ומקמחים תבנית אפיה. 5. מניחים עליה מחצית הבצק; מרטיבים הידיים ובעזרתן משטחים את הבצק על פני התבנית. 6. מפזרים את חומרי המילוי. אפשר להזות תוך כדי מעט שמן זית ולהוסיף חומרי מילוי כיד התאבון הטובה עלינו. 7. מניחים מעל את שארית הבצק, שוב מרטיבים היטב ידיים ומפזרים את הבצק משוטח על פני המילוי עד לכיסוי כללי. 8. מניחים בתנור ולמשך רבע שעה מתפיחים אותו על חום נמוך נמוך. 9. מגבירים את עוצמת החום ואופים עד להשחמה. אדיר וטעים וטעים עם: טחינה (הכוונה לטחינה "קרוואן" או "יונה", זו שמוכרים בשווקים) או עם כוס הקפה של הבוקר... בתיאבון.
היי. לא להאמין - כמה פשוט - ככה טעים: זה בעצם לחם "ממולא" בכל מיני דברים טובים בפנים. החומרים לבצק - חומרים רגילים של לחם: 4 כוסות קמח נ"ג כוס וחצי מים 2 כפות שמן זית 3 כפות שמרית 1 ביצה 3 כפות סוכר 1 כפית מלח מעט רוזמרין החומרים למילוי: אהבניות מיובשות בשמן זית (עגבניות...) אהבניה טרייה פרוסה רוזמרין גבינה בולגרית מפוררת תהליך ההכנה: 1. מערבבים הכל בעזרת כף עץ עד להתמוססות גושי הקמח בבצק. 2. מתפיחים שעה. 3. מערבבים שנית בכף העץ עד לירידת כל התפיחה. 4. משמנים ומקמחים תבנית אפיה. 5. מניחים עליה מחצית הבצק; מרטיבים הידיים ובעזרתן משטחים את הבצק על פני התבנית. 6. מפזרים את חומרי המילוי. אפשר להזות תוך כדי מעט שמן זית ולהוסיף חומרי מילוי כיד התאבון הטובה עלינו. 7. מניחים מעל את שארית הבצק, שוב מרטיבים היטב ידיים ומפזרים את הבצק משוטח על פני המילוי עד לכיסוי כללי. 8. מניחים בתנור ולמשך רבע שעה מתפיחים אותו על חום נמוך נמוך. 9. מגבירים את עוצמת החום ואופים עד להשחמה. אדיר וטעים וטעים עם: טחינה (הכוונה לטחינה "קרוואן" או "יונה", זו שמוכרים בשווקים) או עם כוס הקפה של הבוקר... בתיאבון.