מאפה קנלוני במילוי 'גבינות', יש לכם רעיון איך ליצור את המילו

יוספה 51

New member
מאפה קנלוני במילוי 'גבינות', יש לכם רעיון איך ליצור את המילו

ובכלל איך לעשות זאת? בזמנו רקחתי מאפה כזה עם גבינות מחיות ואשמח לנסות לייצר משהו דומה מגבינות מהצומח...
 
לגברת מנהלת יש

כמה וכמה רעיונות למילויי "גבינה"
הכי פשוט מבחינתי זה בצל צמטוגן, טופו מגורר גס ושמנת אלפרו, לערבב לתבל עם מלח, פלפל , ועשבי תיבול מקוצצים דקדקדק. אפשר תמיד להוסיף לבצל המיטגם קוביות קישואים זעירות או מקלוני גזר
רוטב אפשר אדום מעגבניות- עתיר שום, מלח פלפל , בזיליקום או קורנית או "סתם" פרוזיליה קצוצה. רסק או עגבניות מרוסקות מקופסה או עגבניות קלופות מקצצות בכמות מכבדת. טיפ טיפה סוכר ואולי מעט מיץ לימון ליישר את הטעם.

אפשר כמובן רוטב פטריות על ציר ירקות מועשר או שלו בכפותיים שקדיה או בשמנת אלפרו נוספת. המתיקות הקלה לא מפריעה.

לשני הרטבים ניתן להוסיף שקית או חציה של אפונה זעירה של סנפרוסט.
 

elin86

New member
בטטה עם תיבול זה מעולה

לבשל בטטות ולמעוך אותן.. אפשר לשים טימין, מלח ופלפל.. אם יש לך גבינת סויה כלשהי זה "יעבה" את המלית.. אפשר גם פטריות מטוגנות עם איזושהי גבינה טבעונית..
 

gs1234

New member
אני הכנתי פעם עם מילוי מקורי, "רוטב בשמל מהיר"

הרעיון הוא של אמנונימוס, עד כמה שאני זוכר...

קונים שבבי תפוחי אדמה, כמו אלה שמכינים מהם פירה. זה באופן כללי חומר גלם חובה בכל מטבח טבעוני, אפשר לעשות איתו המון דברים.

בשביל רוטב בשמל מהיר, מערבבים שבבי תפוחי עם חלב קוקוס, מלח, פלפל ומעט מאד תיבול נוסף. ממלאים את הקנלוני, וזה נהיה סמיך וחלק בזמן הבישול.

בשביל טעם יותר "גבינתי" אפשר להוסיף לרוטב הבסיס מעט שמרי בירה, או מעט גבינה טבעונית מגוררת. אני הוספתי גם קצת בצל מטוגן וגרעיני תירס מקופסת שימורים, מה שנקרא זכרונות ילדות...

 

ladybug6

New member
גבינת סויה ביתית הולכת מעולה בקנלוני

אפשר לערבב אותה עם שמנת קשיו או טופוטי, או להשאיר ככה ולהוסיף לה איזה טעמים שרוצים. בבלוג העליתי פעם מתכון עם קנלוני ממולא גבינת סויה כזו מעורבבת עם בצל מטוגן וזוקיני ופסטו או משהו כזה. יצא ממש טעים. אפשר גם ללכת על שילוב עם ירקות אחרים, או רק "גבינות" ועשבי תיבול כמו בזיליקום או אורגנו.
 
למעלה