אני הכנתי פעם עם מילוי מקורי, "רוטב בשמל מהיר"
הרעיון הוא של אמנונימוס, עד כמה שאני זוכר...
קונים שבבי תפוחי אדמה, כמו אלה שמכינים מהם פירה. זה באופן כללי חומר גלם חובה בכל מטבח טבעוני, אפשר לעשות איתו המון דברים.
בשביל רוטב בשמל מהיר, מערבבים שבבי תפוחי עם חלב קוקוס, מלח, פלפל ומעט מאד תיבול נוסף. ממלאים את הקנלוני, וזה נהיה סמיך וחלק בזמן הבישול.
בשביל טעם יותר "גבינתי" אפשר להוסיף לרוטב הבסיס מעט שמרי בירה, או מעט גבינה טבעונית מגוררת. אני הוספתי גם קצת בצל מטוגן וגרעיני תירס מקופסת שימורים, מה שנקרא זכרונות ילדות...