מאפה תרד דיאטטתי

שלגיה**

New member
מאפה תרד דיאטטתי

מתוך הארץ של היום. למי שיכול,ולמי שאוהב תרד,אפשר להחליף את השמנת ביוגורט דל שומן ואת הגבינה הצהובה בגבינה צהובה עמק 9% שומן.. אני אנסה ואדווח... (אבל לא השבוע...כי אני קשורה להתחייבות..)

gal33

New member
אבל זה עם בשר ../images/Emo4.gif

ממליצה להחליף את התרד הקפוא בעלי תרד טריים. קונים אותם בסופרים בקופסה כמו של ענבים, שוטפים טוב טוב ומשתמשים אותו הדבר. זה תמיד משדרג כל מאפה עם תרד בכמה רמות. הבעיה זה הכמות הגדולה שלהם, אז באותו שבוע אוכלים הרבה תרד. אפשר להוסיף עלי תרד חיים לסלט חי ביחד עם רוטב על בסיס חומץ בלסמי וזרעוני חרדל. חבל על הזמן. וזה גם דיאטטי!

שלגיה**

New member
אף פם לא ניסיתי לאכול תרד חי.....

ולגבי הבשר...אני לא מוסיפ את הפסטרמה...לא השתגעתי לגמרי... עכשיו אני רעבה בגלל הסלט שלך...

ronnymp

New member
תראו מזה מכורים ..... ../images/Emo66.gif

שוכבת אצל אמא שלה בהחלמה מקיצור קיבה - ושולחת לנו מתכונים ...... והשניה מתחייבת להתחיל לצעוד ברגל - אבל רק עם תרד ..... רבק - אתן 10 -
ואני אוהב שתי סוגי תרד ... את הירק הנפלא הזה בבישולים השונים ואת התרד הזה שאישתי מבקשת יללה - בתאבון לכולנו רוני

gal33

New member
די רוני! הבלוטות שלי כבר לא יכולות

יותר!! הדבר הכי גורמה שיצא לי בימים האחרונים מבין הידיים זה מרק ירקות דלוח. זוכר ת´ימים האלו של 2 קישואים, 2 גזרים, 1 בצל, הרבה מים ותבלינים. הופל´ה בבלנדר. והנה אני ממש יכולה לפתוח מרקיה. מחר אני אצל מירית, מי יודע אלו הפתעות קולינריות טמונות לי בעתיד הקרוב שלי? מי שישמע. אתמול, חטאתי פשעתי, אכלתי 5 כפיות גבינה. הן עוד לא הספיקו לרדת ואני נשארתי רעבה (בעיניים). התלבטתי, כן לא, כן לא, בסוף לקחתי עוד 2, והתעלפתי לשעתיים עם כאבים חזקים. כך שכל מה שנותר לי בימים אלו הוא לפנטז ולהזיל ריר... מאז יום חמישי, אני יום יום יורדת לסיבוב בצ´כונה, חבל רק שאני לא יכולה לקחת את קשקושי
איתי. מה אגיד לך בקצב של 0.5 קמ"ש רואים דברים שלא רואים משם.

למעלה