מאפיית פיתות בחו"ל

ran132

New member
מאפיית פיתות בחו"ל

אני מחובר למאפיית פיתות איכותית ביותר בארץ. מעוניין להקים סניף בחו"ל, על בסיס של שותפות. אשמח לקבל הצעות מתושבים הגרים בחו"ל במקומות שיש בהם פוטנציאל רב. צרו קשר ל: [email protected]

duncken

New member
הגדר חו"ל

חו"ל זה גדול. עוד משהו קטן. אתה צריך מקום שבו פיתות הן מאכל נפוץ ונצרך. בשבדיה למשל רק התחילו להביא פיתות לסופרמרקטים וגם זה בצורה מאוד מינורית. בכול מקום יש פיצריה\שווארמיה (ניקרא בתורכית קבב, שזה אם הבנתי נכון משהו מהיר מטוגן) בה אפשר לאכול את המוצר בפיתה אבל! לא קונים פיתות בניפרד. אותה התרשמות בגרמניה ואוסטריה.

Dublinoa

New member
בינינו - כל קשר בין מה שיש כאן

ולצורך העיניין אני אגיד אירופה וארה"ב - בסופר או אפילו בצ'יפרס - לבין פיתה, הוא מקרי לחלוטין
אני לא במצב להכנס כרגע לעסק וגם אין לי שום מושג על השוק בעצם - אבל אם תפתח מאפיה עם פיתות נורמליות בדבלין (ויתר דיוק אומר צפון דבלין) - לקוחה אחת בטוח תהיה

ran132

New member
פיתות בחו"ל

אשמח לשמוע עוד תגובות ובעיקר הצעות לשת"פ בארצות מסויימות שבהם אתם גרים ומנסיון שלכם עם השוק / האוכלוסיה, ישנה הזדמנות עסקית ? רן

ran132

New member
למה התכוונת

האם התכוונת לצפון דאבלין או לארה"ב (כפי שכתבת בתחילת המייל שלך) ?

ran132

New member
מיזם מאפיית פיתות

על מנת להצליח ולא להכשל (וזאת הכוונה), יש צורך בתושב המקום הכרות עם הסביבה העסקית, מיקום,תרבות, אישורים וכו.. אני לא עושה דברים חפ לאפ!!!

אמריקאי לא אוכל הרבה פיתה בפרינציפ

במבחר הלחם שיש בארהב, נראה לי שתצטרך לבחור מוצר אחר לשיווק לאמריקאים. יש שוק מוגבל לפיתות... צא חפש את השוק שלך... ורק אם אתה יודע לשווק מוצר בארהב !! וגם צריך הרבה כסף להתחיל עסק פה כלומר: לקנות משאיות ולמצוא נציגים שישווקו וימכרו את הלחם לחנויות וסופרמרקטים. לפתוח מאפייה ולאפות לחם זה שלב ראשון בפאזל ענק של הקמת עסק (שקיים כבר)בארהב ושתצטרך להתחרות עם ענקי השוק של הלחם והפיתות...

takano

New member
לך על יפן ידידי...

40 ין לפיתה ... זה המחיר אם אנני טועה. ולדעתי עם שיווק טוב יקנו, למיטב ידיעתי אין בנמצא ,לפחות לא מחוץ לטוקיו,למעט בהזמנה מיוחדת. בהצלחה.

שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק

מקווה שהפרינציפ של המסר שלי מובן? אנשים (זאת מחלה ישראלית בדרך כלל !! ושל הרבה חברות ישראליות גדולות, גם כן, אז אל תקחו את זה באופן אישי!!) נכנסים לכאן וזורקים רעיונות מדהימים ושונים ומשונים...ובמקרה של חברות גדולות שיש להם הרבה כסף לפתח רעיון....אף אחד מהגאונים האלו לא מתכנן איסטרטגייה ספציפית על שיווקו של המוצר המדהים שלהם שבזבזו שנים והון עתק לפתח אותו........ בלי לקחת בחשבון את האלמנט הכי חשוב וההכי אלמנטרי בעסקים שנקרא: שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק שיווק כלום לא עובד בעסקים........ מקווה שההערה שלי תכנס לתודעה של כל ( המיליארדרים לעתיד) האלו שנכנסים לפורום וזורקים רעיונות ( הDI-JOUR ) מדהימים.... זהו

Liatatwork

New member
יש בארה"ב איזורים עם הרבה

ערבים ואיזורים עם הרבה ישראלים כך שהשוק קיים וגם שם הפיתות לא ממש טובות. (לדוגמה איזור דטרויוט (דירבורן) על 250,000 הערבים שגרים שם. הייתי מתה שמישהו יאפה כן פיתות כמו שצריך, אך אני חוששת שהבעיה היא לא המכונה (גם המאפיות פה משתמשות במכונה) אלא חומרי הגלם שהינם שונים מאשר בארץ.

למעלה