מאפינס אננס
לפני כמה זמן הייתי צריכה להכין איזו עוגה לקפה ואלתרתי ממה שהיה לי בבית. יצא כל כך טעים שחייבת לשתף
מאפינס אננס
קופסת אננס חתוך מסוננת מהסירופ
חצי כוס מהסירופ של האננס
כף קינמון
חופן גדול של אוכמניות/חמוציות/צימוקים מיובשים
2-3 כפות רום כהה או ברנדי
3 ביצים שלמות
כוס סוכר (אפשר חום)
כוס שמן
2 כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
לערבב את האננס ושאר החומרים ולתת לעמוד קצת.
להקציף את הביצים השלמות יחד עם שמן וסוכר.
לקפל לתוך הביצים את הקמח ואבקת האפייה המנופים.
להוסיף לתערובת הבצק את תערובת האננס יחד עם הנוזלים שבקערה ולערבב עד שאחיד.
למלא שקעים של תבנית מאפינס או 15 תבניות מאפינס בינוניות מקרטון, עד 3/4 גובה.
לאפות בחום של 170 מעלות בערך 20-30 דקות, עד שקיסם יוצא נקי ממרכז המאפין.
לצנן ולזלול.
לפני כמה זמן הייתי צריכה להכין איזו עוגה לקפה ואלתרתי ממה שהיה לי בבית. יצא כל כך טעים שחייבת לשתף

מאפינס אננס
קופסת אננס חתוך מסוננת מהסירופ
חצי כוס מהסירופ של האננס
כף קינמון
חופן גדול של אוכמניות/חמוציות/צימוקים מיובשים
2-3 כפות רום כהה או ברנדי
3 ביצים שלמות
כוס סוכר (אפשר חום)
כוס שמן
2 כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
לערבב את האננס ושאר החומרים ולתת לעמוד קצת.
להקציף את הביצים השלמות יחד עם שמן וסוכר.
לקפל לתוך הביצים את הקמח ואבקת האפייה המנופים.
להוסיף לתערובת הבצק את תערובת האננס יחד עם הנוזלים שבקערה ולערבב עד שאחיד.
למלא שקעים של תבנית מאפינס או 15 תבניות מאפינס בינוניות מקרטון, עד 3/4 גובה.
לאפות בחום של 170 מעלות בערך 20-30 דקות, עד שקיסם יוצא נקי ממרכז המאפין.
לצנן ולזלול.