מאפינס בטטות שהכנתי אתמול קל וטעים
מאפינס בטטות - ניקי ב מצרכים: 2 בטטות 1 תפוח אדמה בצל גדול קצוץ מטוגן 30 ג' חמאה ביצה 3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר פטרוזילה קצוצה א. מרק מל"פ אופן ההכנה: 1.להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה. לבשל עד שהם רכים. 2. למעוך את הירקות והחמאה, לערבב עם שאר המצרכים, לתבל. 3.למלא את השקעים בתבנית. 4.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 15 - 20 דקות. הערות: 11 מאפינס להגיש עם מטבל שמנת נחטפים!
מאפינס בטטות - ניקי ב מצרכים: 2 בטטות 1 תפוח אדמה בצל גדול קצוץ מטוגן 30 ג' חמאה ביצה 3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר פטרוזילה קצוצה א. מרק מל"פ אופן ההכנה: 1.להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה. לבשל עד שהם רכים. 2. למעוך את הירקות והחמאה, לערבב עם שאר המצרכים, לתבל. 3.למלא את השקעים בתבנית. 4.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 15 - 20 דקות. הערות: 11 מאפינס להגיש עם מטבל שמנת נחטפים!