מאפינס בטטות שהכנתי אתמול קל וטעים

יוכי68

New member
מאפינס בטטות שהכנתי אתמול קל וטעים

מאפינס בטטות - ניקי ב מצרכים: 2 בטטות 1 תפוח אדמה בצל גדול קצוץ מטוגן 30 ג' חמאה ביצה 3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר פטרוזילה קצוצה א. מרק מל"פ אופן ההכנה: 1.להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה. לבשל עד שהם רכים. 2. למעוך את הירקות והחמאה, לערבב עם שאר המצרכים, לתבל. 3.למלא את השקעים בתבנית. 4.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 15 - 20 דקות. הערות: 11 מאפינס להגיש עם מטבל שמנת נחטפים!
 

יוכי68

New member
מאפינס פיצה לפי מתכון של פירגה..טעיםם

מאפינס פיצה מהירה ללא שמריםו pirge / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 10:29 | 27/03/07 מאפינס פיצה אישי - מהיר ללא שמרים (בצק חלה) מאת:פירגה 8 מאפינספיצה -- אישיים האפיה בתבנית מאפינס סיליקון בצק: כוס קמח תופח (לא כוס גדושה) מיכל אשל או יוגורט או שמנת חמוצה מעט מלח לערבב. הבצק מאד דבקי. לשים כמות של כף (לא גדושה) בתחתית המאפינס ולאפות כ-15 או 20 דקות עד שזהוב ונוטה לחום (הבצק אפוי) מלית: לטגן במחבת: בצל קצוץ ולהזהיב ב-4-5 כפות שמן זית. להוסיף: 2\\1 כוס תירס 2\\1 קופסה טונה קטנה בלי השמן - אפשר יותר. 2\\1 מארז פטריות חתוכות לפרוסות ------- או שלל צבעים פלפלים גמבות כף רסק עגבניות כף קטשופ מלח,פלפל שחור,עשבי תיבול מעט מים. לבחוש דקה או שתיים ולהוריד מהאש. לשטח מעל לבצק האפוי כף גדושה מלית לפזר מעל למלית בנדיבות גבינה צהובה מגוררת לקשט בזית שחור מגולען-- או פטריה (מהפטריות שטוגנו במחבת) לאפות שוב בחום 175 מעלות כ-20 דקות נוספות— או עד שהגבינה מבעבעת ומתחילה לקבל צבע נוטה לחום. תהנו
 
למעלה