המתכון:
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
שקית אחת של סוכר וניל
0.5 כוס שמן
1 כוס חלב
כף וחצי תמצית וניל
כפית גרידת לימון
1.5 כוס של קמח+ כפית וחצי א. אפייה
2 כפות קוקוס
בהתחלה טרפתי את הביצים והסוכר, אח"כ הוספתי את השמן, החלב ותמצית הוניל, אח"כ את הקמח והאפייה, גרידת הלימון והקוקוס
ערבבתי הכל לתערובת אחידה, שימנתי בשמן תבנית שקעים ושמתי בתנור על 180 מעלות שחומם מראש. במתכון כתוב שצריך 12-15 דקות עד שזה מזהיב, שמתי לבערך 16 דקות, אחרי זה הוספתי שוב זמן והם נהיו שחומים מבחוץ אבל הבפנים עדיין לא אפוי, ומקודם ניסיתי לשים שוב בתנור עם נייר כסף למשך כמה דקות וזה עדיין לא נאפה מבפנים- מבחוץ זה שחום ואפילו התייבש מרוב הזמן שהיה בתנור. יש למישהו מושג למה רטוב ולא אפוי מבפנים?