מאפינס - מצרכים ללא מתכון
שלום,
יש לי בקשה קצת... מוזרה
:
הייתי כמה ימים בלונדון לפני שבוע, ומצאתי שם באחת מחנויות האוכל מאפינס שוקולד טעים מאוד מאוד
אלה המאפינס:
http://www.sainsburys.co.uk/shop/gb/groceries/sainsburys-triple-chocolate-chip-muffins-x4
הייתי שמחה לנסות להכין אותם לבד אבל כמובן שאין לי את המתכון, רק את רשימת המצרכים שהופיעה על האריזה. את מרביתם תרגמתי, לא לגבי הכל אני בטוחה. אלה המרכיבים:
Sugar - סוכר
Fortified British Wheat Flour, - קמח חיטה, אבל האם מסוג מסוים?
Rapeseed Oil, - שמן קנולה
Egg, - ביצים
Milk Chocolate Chunks (11%), - חתיכות שוקולד חלב
Water, - מים
Fat Reduced Cocoa Powder (4%), - אבקת קקאו מופחתת שומן
Dark Chocolate Chunks (3%), - חתיכות שוקולד מריר
White Chocolate Chunks (2.5%), - חתיכות שוקולד לבן
Cornflour, - קורנפלור
Whey Powder, - אבקת מי גבינה? היכן קונים את זה?
Raising Agents: Diphosphates, Potassium Hydrogen Carbonate; Emulsifier: Polyglycerol Esters of Fatty Acids; Maize Starch, Cows' Milk Proteins, Flavouring. - מה כל אלה?
האם תוכלו בבקשה להציע לי מתכון למאפינס שוקולד ממרכיבים אלה? כלומר: כמויות ואופן הכנה?
המאפינס עצמם היו מתוקים במידה. לא יותר מידי מתוקים. חתיכות השוקולד הן שנתנו את המתיקות החזקה.
תודה רבה מראש!
שלום,
יש לי בקשה קצת... מוזרה
הייתי כמה ימים בלונדון לפני שבוע, ומצאתי שם באחת מחנויות האוכל מאפינס שוקולד טעים מאוד מאוד
http://www.sainsburys.co.uk/shop/gb/groceries/sainsburys-triple-chocolate-chip-muffins-x4
הייתי שמחה לנסות להכין אותם לבד אבל כמובן שאין לי את המתכון, רק את רשימת המצרכים שהופיעה על האריזה. את מרביתם תרגמתי, לא לגבי הכל אני בטוחה. אלה המרכיבים:
Sugar - סוכר
Fortified British Wheat Flour, - קמח חיטה, אבל האם מסוג מסוים?
Rapeseed Oil, - שמן קנולה
Egg, - ביצים
Milk Chocolate Chunks (11%), - חתיכות שוקולד חלב
Water, - מים
Fat Reduced Cocoa Powder (4%), - אבקת קקאו מופחתת שומן
Dark Chocolate Chunks (3%), - חתיכות שוקולד מריר
White Chocolate Chunks (2.5%), - חתיכות שוקולד לבן
Cornflour, - קורנפלור
Whey Powder, - אבקת מי גבינה? היכן קונים את זה?
Raising Agents: Diphosphates, Potassium Hydrogen Carbonate; Emulsifier: Polyglycerol Esters of Fatty Acids; Maize Starch, Cows' Milk Proteins, Flavouring. - מה כל אלה?
האם תוכלו בבקשה להציע לי מתכון למאפינס שוקולד ממרכיבים אלה? כלומר: כמויות ואופן הכנה?
המאפינס עצמם היו מתוקים במידה. לא יותר מידי מתוקים. חתיכות השוקולד הן שנתנו את המתיקות החזקה.
תודה רבה מראש!