מאפינס פירות בריאותיות לילדים
יש ילדים שלא אוהבים פירות, לכן המצאתי מתכון שכל ילד יאכל את זה, קניתי תבניות נייר אפייה של סנו גודל l, שאותם אני משמנת עם תרסיס:שמן זית של יד מרדכי.
את התמונות אני יעלה אחר כך, מאחר והמצאתי את המתכון שאני לא ישכח...
מצרכים:
2 בננות - למעוך עם מזלג.
2 תמרים קצוצים קטן.(השתמשתי בתמרים אורגניים).
שליש כוס סילאן. (השתמשתי בסילאן ללא סוכר).
שליש כוס שמן זית.
1 ביצה.
6 כפות גדושות קוואקר שיבולת שועל.
1 כוס 200 מ"ל קמח כוסמין לבן. אפשר גם קמח תופח.
1 תפוז (סחטתי מיץ מתפוז 1 גדול).
4 תות שדה מגוררים על פומפיה גסה.(השתמשתי בתות אורגני).
1 תפוח אדום ללא קליפה! מגורר על פומפיה גסה.
1 אגס ללא קליפה! מגורר על פומפיה גסה.
לרסס עם שמן זית תבניות אפייה מקרטון של חברת סנו סושי
על 180 מעלות למשך 30 דקות.
יש ילדים שלא אוהבים פירות, לכן המצאתי מתכון שכל ילד יאכל את זה, קניתי תבניות נייר אפייה של סנו גודל l, שאותם אני משמנת עם תרסיס:שמן זית של יד מרדכי.
את התמונות אני יעלה אחר כך, מאחר והמצאתי את המתכון שאני לא ישכח...
מצרכים:
2 בננות - למעוך עם מזלג.
2 תמרים קצוצים קטן.(השתמשתי בתמרים אורגניים).
שליש כוס סילאן. (השתמשתי בסילאן ללא סוכר).
שליש כוס שמן זית.
1 ביצה.
6 כפות גדושות קוואקר שיבולת שועל.
1 כוס 200 מ"ל קמח כוסמין לבן. אפשר גם קמח תופח.
1 תפוז (סחטתי מיץ מתפוז 1 גדול).
4 תות שדה מגוררים על פומפיה גסה.(השתמשתי בתות אורגני).
1 תפוח אדום ללא קליפה! מגורר על פומפיה גסה.
1 אגס ללא קליפה! מגורר על פומפיה גסה.
לרסס עם שמן זית תבניות אפייה מקרטון של חברת סנו סושי
על 180 מעלות למשך 30 דקות.