מאפינס שהכנתי היום בערב:

booksmeller1

New member
מאפינס שהכנתי היום בערב:

לא יצא כמו שרציתי. בכלל לא. :\ רציתי קרם שוקולד הרבהההה יותר סמיך. איך עושים את זה? והקצוות של המאפיס יצאו נורא כהה אף על פי שעשיתי הכל לפי ההוראות. המאפיס עצמן יצאו ממש ממש טעימות אבל מבחינת הציפוי..קיוויתי למשהו אחר.
 
יאאאאאמ! נראה מוווושלם!

אני הייתי טורפת איזה 4 לפחות
כל הכבוד! ו... מתכון - מאיפה? בא לי גם להכין. אגב לגבי הקרם שוקולד - איזה עשית?
 

booksmeller1

New member
את המתכון לקרם יש למטה

בתגובה שלי והמתכון למאפינס מפה : http://www.matok.net/ יש שם סיפרון מתכונים של מאפינס שאפשר להוריד למחשב. אח'לה של דבר! עדיין נשארו משהו כמו 5 מאפינס לא אכולים במטבח :) תודה!
 

לילית462

New member
נראה טעים ....

אם את רוצה קרם סמיך את יכולה להשמש או ב: קרם חמאה, או בקצפת, לשניהם אפשר להוסיף שוקולד או קקאו או שוקו ואז הם בצבע ובטעם של שוקולד, אבל הקרם יותר סמיך וניתן לזלף איתו. חוצמזה האם השתמשת בקרם שוקולד כשהו היה חם ? כשהו מתקרר הוא מסמיך - אבל לא בהמון. בכל מקרה זה נראה טעים מאוד, וגם מאוד יפה ואסטטי. כל הכבוד
 

booksmeller1

New member
אוי תודה :)

כן השתמשתי בו כשהוא היה חם. שמתי 100 שוקולוד, חבילת חמאה, סוכר, ביצה וזהו. פעם הבאה אני אלך על מתכון עם אבקת סוכר. אוכל לשחק עם צבעים וכו'. :) באמת יצא טעים!!
 
למעלה