chen010189
New member
מאפינס שוקולדיים טעימים
המאפינס יוצאים גבוהים מאוד, יותר ממה שנראה בתמונה. טעימים ביותר, במיוחד עם השוקולד המומס בפנים. מתכון ותצלום שלי חומרים ל8 מאפינס גדולים: 1 כוס קמח לחם 1/4 כוס קורנפלור 1 שקית אבקת אפייה (10 גר') 1/4 כוס קקאו 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס חלב 1 ביצה טרופה 1/4 כוס שמן 1 כפית תמצית וניל 1.5 כפות ליקר קפה 8 קוביות שוקולד מריר 70 גרם שוקולד צ'יפס לבן הכנה: מחממים תנור ל200 מעלות. מערבבים בקערה את הקמח, האבקת אפייה, הקורנפלור והקקאו. מוסיפים את התמצית, הליקר, הביצה והחלב ומערבבים עד קבלת עיסה. מקפלים את השוקולד צ'יפס לתוך התערובת. ממלאים כל שקע בכף גדושה מהתערובת ומניחים קוביית שוקולד, מכסים עד ש3/4 מהשקע מלא. מורידים את חום התנור ל190 מעלות ואופים 20 דקות.
המאפינס יוצאים גבוהים מאוד, יותר ממה שנראה בתמונה. טעימים ביותר, במיוחד עם השוקולד המומס בפנים. מתכון ותצלום שלי חומרים ל8 מאפינס גדולים: 1 כוס קמח לחם 1/4 כוס קורנפלור 1 שקית אבקת אפייה (10 גר') 1/4 כוס קקאו 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס חלב 1 ביצה טרופה 1/4 כוס שמן 1 כפית תמצית וניל 1.5 כפות ליקר קפה 8 קוביות שוקולד מריר 70 גרם שוקולד צ'יפס לבן הכנה: מחממים תנור ל200 מעלות. מערבבים בקערה את הקמח, האבקת אפייה, הקורנפלור והקקאו. מוסיפים את התמצית, הליקר, הביצה והחלב ומערבבים עד קבלת עיסה. מקפלים את השוקולד צ'יפס לתוך התערובת. ממלאים כל שקע בכף גדושה מהתערובת ומניחים קוביית שוקולד, מכסים עד ש3/4 מהשקע מלא. מורידים את חום התנור ל190 מעלות ואופים 20 דקות.