מאפינס שוקולדיים טעימים

chen010189

New member
מאפינס שוקולדיים טעימים

המאפינס יוצאים גבוהים מאוד, יותר ממה שנראה בתמונה. טעימים ביותר, במיוחד עם השוקולד המומס בפנים. מתכון ותצלום שלי חומרים ל8 מאפינס גדולים: 1 כוס קמח לחם 1/4 כוס קורנפלור 1 שקית אבקת אפייה (10 גר') 1/4 כוס קקאו 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס חלב 1 ביצה טרופה 1/4 כוס שמן 1 כפית תמצית וניל 1.5 כפות ליקר קפה 8 קוביות שוקולד מריר 70 גרם שוקולד צ'יפס לבן הכנה: מחממים תנור ל200 מעלות. מערבבים בקערה את הקמח, האבקת אפייה, הקורנפלור והקקאו. מוסיפים את התמצית, הליקר, הביצה והחלב ומערבבים עד קבלת עיסה. מקפלים את השוקולד צ'יפס לתוך התערובת. ממלאים כל שקע בכף גדושה מהתערובת ומניחים קוביית שוקולד, מכסים עד ש3/4 מהשקע מלא. מורידים את חום התנור ל190 מעלות ואופים 20 דקות.

WOW חן הם נראים משגעים../images/Emo23.gif

אהבתי מאד כמובן שאני ינסה בהקדם ומכניסה ברשותך למאמרים

כמה שוקולד ../images/Emo211.gif../images/Emo2.gif

תודה על המתכון , דרך אגב, מה זה קמח לחם ? קמח רגיל או פירורי לחם ?

bali

New member
מנהל
קמח לחם זה קמח עשיר בגלוטן

יש קמח כזה של חברת שטיבל. שטיבל 2 הוא הקמח ללחם. אם אין לך קמח כזה או דרך לקנות אותו (בסופרים הגדולים יש) אפשר קמח רגיל.

chen010189

New member
תודה לכולם ובהמשך למה שנאמר על קמח לחם

אני אוהבת את התוצאה שלו במאפינס. אבל בהחלט אפשר להשתמש בקמח לבן רגיל.... כך מורכב מתכון בסיסי למאפינס....אני החלפתי בגלל העדפה אישית. בקשר לאיפה קונים...אני יודעת שבשופרסל(זו רשת הקניות שיש לי ליד הבית, אבל אני בטוחה שגם במגה) יש את כל סוגי הקמח לחם, שיפון, חיטה מלאה לא קשה למצוא

למעלה