מאפינס שוקולד וחמאת בוטנים, זה כל כך טעים!!!
http://www.tapuz.co.il/blog/net/userBlog.aspx?FolderName=AdiGoods
המתכון מהבלוג- אפיה נעימה ומתוקה.
מצרכים:
3/4 כוס סוכר
50 גרם חמאה
כף מים
100 גר שוקולד מריר שבור לקוביות
ביצה
כוס קמח רגיל
2 כפיות תמצית וניל (אני לא שמתי)
1/4 כפית סודה לשתיה
1/2 כוס שוקולד ציפס
3/4 כוס חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
להמיס בקערה סוכר חמאה ומים במיקרוגל למשך 2 דקות (בפולסים של שלושים שניות) ולטרוף דקה במטרפה.
להוסיף את קוביות השוקולד ולטרוף עד המסה.
להוסיף ביצה ותמצית וניל ולערבב.
להוסיף קמח וסודה לשתיה לערבב באמצעות מרית עד שהקמח נטמע לחלוטין בתערובת השוקולד.
לסדר מנגטים בשקעי תבנית המאפינס ולשים כף וחצי מהתערובת בכל שקע.
לפזר מעט שוקולד ציפס על כל תערובת.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ-15 דק' , להקפיד להוציא מהתנור כשהקיסם יוצא עם פירורים לחים.
(הבראוניז בתנור תופחים ונופלים בחוץ, זה המצב שאנחנו רוצים).
לחמם את חמאת הבוטנים במיקרו ולערבב לתערובת קרמית וחלקה ולמלא כף חמאת בוטנים בכל שקע של בראוניז.
לפזר מעל מעט שוקולד ציפס.
לחכות שיתקרר (כן...אני יודעת, מאוד קשה לחכות ) ולצרוח מאושר!!
http://www.tapuz.co.il/blog/net/userBlog.aspx?FolderName=AdiGoods
המתכון מהבלוג- אפיה נעימה ומתוקה.
מצרכים:
3/4 כוס סוכר
50 גרם חמאה
כף מים
100 גר שוקולד מריר שבור לקוביות
ביצה
כוס קמח רגיל
2 כפיות תמצית וניל (אני לא שמתי)
1/4 כפית סודה לשתיה
1/2 כוס שוקולד ציפס
3/4 כוס חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
להמיס בקערה סוכר חמאה ומים במיקרוגל למשך 2 דקות (בפולסים של שלושים שניות) ולטרוף דקה במטרפה.
להוסיף את קוביות השוקולד ולטרוף עד המסה.
להוסיף ביצה ותמצית וניל ולערבב.
להוסיף קמח וסודה לשתיה לערבב באמצעות מרית עד שהקמח נטמע לחלוטין בתערובת השוקולד.
לסדר מנגטים בשקעי תבנית המאפינס ולשים כף וחצי מהתערובת בכל שקע.
לפזר מעט שוקולד ציפס על כל תערובת.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ-15 דק' , להקפיד להוציא מהתנור כשהקיסם יוצא עם פירורים לחים.
(הבראוניז בתנור תופחים ונופלים בחוץ, זה המצב שאנחנו רוצים).
לחמם את חמאת הבוטנים במיקרו ולערבב לתערובת קרמית וחלקה ולמלא כף חמאת בוטנים בכל שקע של בראוניז.
לפזר מעל מעט שוקולד ציפס.
לחכות שיתקרר (כן...אני יודעת, מאוד קשה לחכות ) ולצרוח מאושר!!