גברת לנדאו
New member
מאפינס שוקולד עם רוטב שוקולד לבן בפנים
הי
אני מעוניינת להכין מאפינס שוקולד עם רוטב שוקולד לבן באמצע.כמו במסעדות
מאפינס אני בכיף עושה אבל השאלה איך עושים את הרוטב שוקולד הזה שיהיה באמצע ובצורת רוטב (ולא מוצק)
גם עוד שאלה, זה יכול להיות רוטב רק באותו רגע שהמאפינס יוצאים מהתנור? נגיד אני אשמור את המאפינס במקרר. איך לעשות שהרוטב ימשיך להיות נוזלי ולא יהיה מוצק?
הי
אני מעוניינת להכין מאפינס שוקולד עם רוטב שוקולד לבן באמצע.כמו במסעדות
מאפינס אני בכיף עושה אבל השאלה איך עושים את הרוטב שוקולד הזה שיהיה באמצע ובצורת רוטב (ולא מוצק)
גם עוד שאלה, זה יכול להיות רוטב רק באותו רגע שהמאפינס יוצאים מהתנור? נגיד אני אשמור את המאפינס במקרר. איך לעשות שהרוטב ימשיך להיות נוזלי ולא יהיה מוצק?