מאפינס שוקולד עם רוטב שוקולד לבן בפנים

מאפינס שוקולד עם רוטב שוקולד לבן בפנים

הי
אני מעוניינת להכין מאפינס שוקולד עם רוטב שוקולד לבן באמצע.כמו במסעדות
מאפינס אני בכיף עושה אבל השאלה איך עושים את הרוטב שוקולד הזה שיהיה באמצע ובצורת רוטב (ולא מוצק)
גם עוד שאלה, זה יכול להיות רוטב רק באותו רגע שהמאפינס יוצאים מהתנור? נגיד אני אשמור את המאפינס במקרר. איך לעשות שהרוטב ימשיך להיות נוזלי ולא יהיה מוצק?
 

CallMeCavanaugh

New member
אם אני מבין נכון למה את מתכוונת

את רוצה להכין פונדנט.
כן, זה חייב להיות ברגע שמוציאים אותו מהתנור, אחרת התוכן מתקשה.
בדרך כלל לא עושים מילוי מחומר אחור אלא פשוט לא אופים עד הסוף, אבל אפשר, ולדעתי התוצאה טובה יותר, להכין כדורי גנאש (בתבנית קרח), ולשים אחד בתוך כל פונדנט, ואז גם המילוי טעים יותר והוא לא בצק לא אפוי, וגם אפשר באמת לעשות צבע אחר, כמו שוקולד לבן בתוך פונדנט שחור.

הנה מתכון פונדנט של קרין גורן שגם כולל הסברים על הכנסת כדורי גנאש לתוך הפונדנט:
http://www.hashulchan.co.il/?CategoryID=77&ArticleID=12387
 
למעלה