מאפינס שקדים שאפשר לתת לילדים להכין....
כבר כמה ימים שביתי איתי ועם התינוקות בבית אז מצאתי לה תעסוקה טובה ולי כמובן והרבה(כאילו חסר לי במה להתעסק) והכנו עוגיות, מאפינסים מתוקים ומלוחים ופשטידת תירס. אז לבינתיים מתכון ראשון למאפינס שקדים המרכיבים: 100 גרם חמאה מומסת 1/2 1 כוסות סוכר 1/4 1 כוסות קמח תופח 100 גרם שקדים טחונים 2 ביצים 1 מיכל שמנת מתוקה 1 כף תמצית שקדים/וניל 2 כפות מיץ לימון/תפוז גרדת תפוז/לימון 50 גרם שקדים מולבנים פרוסים אופן ההכנה: 1.לנפות את הקמח לשם אווריריות ולהוסיף את כל המרכיבים היבשים. 2.בקערה נפרדת לערבב היטב את כל החומרים הרטובים. 3.לערבב קלות את החומרים הרטובים יחד עם החומרים היבשים. 4.לצקת את התערובת לתבניות משומנות קלות ולפזר מעל שקדים מולבנים פרוסים. 5.להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות. 6. בהצלחה!
כבר כמה ימים שביתי איתי ועם התינוקות בבית אז מצאתי לה תעסוקה טובה ולי כמובן והרבה(כאילו חסר לי במה להתעסק) והכנו עוגיות, מאפינסים מתוקים ומלוחים ופשטידת תירס. אז לבינתיים מתכון ראשון למאפינס שקדים המרכיבים: 100 גרם חמאה מומסת 1/2 1 כוסות סוכר 1/4 1 כוסות קמח תופח 100 גרם שקדים טחונים 2 ביצים 1 מיכל שמנת מתוקה 1 כף תמצית שקדים/וניל 2 כפות מיץ לימון/תפוז גרדת תפוז/לימון 50 גרם שקדים מולבנים פרוסים אופן ההכנה: 1.לנפות את הקמח לשם אווריריות ולהוסיף את כל המרכיבים היבשים. 2.בקערה נפרדת לערבב היטב את כל החומרים הרטובים. 3.לערבב קלות את החומרים הרטובים יחד עם החומרים היבשים. 4.לצקת את התערובת לתבניות משומנות קלות ולפזר מעל שקדים מולבנים פרוסים. 5.להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות. 6. בהצלחה!